Prvo javno oglašavanje Filipa Cara: "Dete je stvoreno iz ljubavi, Aleksandra će zauvek biti deo mog života"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

"Pokušali smo da sakrijemo od javnosti", rekao je on

Aleksandra Nikolić potvrdila je da sa bivšim dečkom Filipom Carem čeka devojčicu, a sada se zadrugar oglasio prvi put i otkrio kako stoje stvari.

Filip je prvo prokomentarisao skandal sa Majom Marinković koja objavila audio snimak njihovog telefonskog poziva.

- Svako iz moje proslošti ima pravo da se bori za imaginarnu ljubav, da pokušava bilo šta da pormeti ili ugrozi, ili možda da traži svoj deo kolača. Medijski se previše neću osvrtai na to. Nebitno - rekao je on.

Naravno, Car se dotakao i Aleksandrine trudnoće.

- To je istina, znao sam da će to uticati na reakcije mnogih i da će Aleksandru stresirati, a nije u stanju kada joj treba stres i problemi... Pokušali smo da sakrijemo od javnosti, ali nismo uspeli. Nažalost, možda sam i ja krivac što sam negde dozvolio da mnogi ljudi budu deo mog života i da sada mogu da stvaraju dalje probleme.

Filip je otkrio i da jedva čeka da se ostvari u ulozi oca, i da će mu ćerka biti najvažnija u životu.

- Meni se desava nesto najlepše u životu. I fokusiran sam samo na jednu stvar. To se pravilo iz ljubavi. Ona menja moj život iz korena, kakva god da je situacija između mene i Aleksandre, ona je za mene neko poseban. Ćerka će mi ispuniti život, biće mi najbitnija u životu. Do aprila moram da se potrudim da sve bude okej. Ona će biti zauvek deo mog života. Bitno mi je da je Aleksandra dobro, bitno mi je dete koje čekam sa njom - poručio je bivši zadrugar u lajvu na TikToku.

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA