"Propalo nam je kumstvo": Maja Berović otkrila zbog čega nije želela da je Damir Handanović venča

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pred njim je ispričala priču za koju javnost nije znala, a evo kako je on na to reagovao...

Pevačica Maja Berović i kompozitor Damir Handanović neguju uspešnu saradnju godinama, koja je potom prerasla i u prijateljstvo.

Međutim mnogi nisu znali da je Maja želela da je Damir venča sa njenim sadašnjim suprugom Alenom, a sada je prvi put priznala šta je bio razlog zbog kog je kumstvo propalo.

- Trebalo je da se okumimo kada sam se ja venčavala... I ja sad moram njega da kritkujem, pošto je on imao zapravo jedan period svog života kad je mnogo leteo u nebesa, u vazduhu i to je rezultiralo tome da on ne bude moj kum, ali to sad nema veze. Ja sam to njemu oprostila, nikad se nisam ljutila zbog toga. I eto, možda u nekom drugom životu - rekla je Maja kroz smeh, dok je Damir pomno slušao, a zatim se nasmejao i rekao:

- Da, sad čekamo nešto novo. Nema šta napravićemo to, šta, ima i drugih stvari gde to možemo da implementiramo - rekao je kroz smeh Handanović u emisiji "Ekskluzivno".

(Telegraf.rs)

Video: Maja Berović napravila haos na privatnom veselju Balaševića u zamku u Sloveniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA