Saša Popović: Najviše je boli Cecin dolazak na njeno mesto! JK: Ubola sam u centar onoga što ga najviše boli!

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 29

Pevačica i kreativni direktor Granda gostovali su jutros na različitim televizijama, on na Pinku, a ona na K1, gde su govorili o rezultatima gledanosti kako "Zvezda Granda", tako i njenog spektakularnog koncerta u Beogradu na vodi

Bura oko Saše Popovića i Jelene Karleuše se ne stišava, a na društvenim mrežama se vodi polemika ko od njih dvoje govori istinu.

Pevačica i kreativni direktor Granda gostovali su jutros na različitim televizijama, on na Pinku, a ona na K1, gde su govorili o rezultatima gledanosti kako "Zvezda Granda", tako i njenog koncerta povodom promocije novih albuma u Beogradu na vodi.

Saša tvrdi da je muzički šou koji on vodi bio najgledaniji u subotu uveče, a kako bi to dokazao, prikazao je i grafikone gledanosti iz sata u sat.

Kako kaže, on misli da je Jeleni najteže palo to što je Ceca Ražnatović došla na njeno mesto u žiriju popularnog šoua.

- Može da priča za Zvezde Granda, za mene, za žiri najgore, šta god hoće! Žao mi je Jelene Karleuše iz prostog razloga, mogla je da ostane u Zvezdama Granda, ali tražila je neke abnormalne cifre i tako dalje. To ne zavisi od mene. Brena i ja smo prodali Grand, novi vlasnici nisu hteli da plate koliko je tražila. Otišla je, na njeno mesto mesto je došla Ceca. Ja mislim da je to dva prsta u oko i da to nju najviše boli. Ali, jednostavno razvaljujemo. Žao mi je, Jelena, ali ovo je bio harakiri -  rekao je Popović.

Na ove reči Saše Popovića, Jelena je kratko poručila:

- Ja se sećam kad sam došla u "Zvezde Granda" na TV Prva, da je u istom terminu Pink imao "Pinkove zvezde" sa Cecom. Ugasili smo ih za dva meseca. Toliko o Ceci. A, kad je reč o uvredama Saše Popovića, samo ću reći da ko gubi ima pravo da se ljuti. Ubola sam ga u centar onoga što ga najviše boli, a to je da bez mene ne postoje - rekla je Jelena.

(Telegraf.rs)

Video: Ovu pesmu je odmah spomenuo: Reakcija Saše Popovića kada su ga upitali za album Jelene Karleuše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momci

    26. septembar 2023 | 15:11

    Nisi ti nista ubola sem Vranjesa, ti si umisljena zvezda sa asfalta 😭😭🤮

  • Šarena laza

    26. septembar 2023 | 15:58

    Plastika i rosavi primitivni i seljoberi

  • MN CG

    26. septembar 2023 | 16:39

    Gospođo sobzirom da je koncet bio pesplatan , nažalost vašu posetilaca malo. Vjerujem i to malo je došlo da sluša i gleda Milicu Pavlovic. Ne gledam Grand ali toliko mržnje koja izbija iz vas nije dobro po vaše zdravlje. Gospođa Ražnatovic za vas je jedna velika dama. Nazalost vi to neznate dame se rađaju. Ne brukajte više svoju djecu te se razvodite te ljubav cveta vjerujte vaše golitinje to jest plastike svima puna kapa....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA