Milan Stanković napustio Srbiju i otišao u manastir u Grčkoj

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Milan je snimao manastirsku prodavnicu sa ikonama i brojanicama, a onda i monaha koji je tu prolazio

Pevač Milan Stanković pevao je na jednoj svadbi nakon brojnih spekulacija da se vraća muzici, a snimak je za kratko vreme postao hit na društvenim mrežama.

Dan nakon što je objavljen pomenuti snimak, Milan je sa pratiocima na Instagramu podelio snimak na kojem se vidi da je otišao u manastir. Kako se da primetiti, nije reč ni o jednom našem manastiru, već je Stanković otišao u pravoslavnu svetinju u Grčkoj.

Milan je snimao manastirsku prodavnicu sa ikonama i brojanicama, a onda i monaha koji je tu prolazio. Kadrove pogledajte u galeriji u nastavku.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    25. septembar 2023 | 15:36

    Чекај! Ми сада требамо да се шокирамо, патимо или радујемо!??

  • cmokic

    25. septembar 2023 | 19:06

    Dajte bre zasto ovoga povezujete sa crkvom konstantno? Cim se druzi sa Karleusom, Jalom Bubom taj nema nista sa crkvom sem da je vernik kao i svako drugi. Napraviste od njega monaha a doticni pise tekstove o svemu sto ne podrzava crkva i vera ili smo nesto propustili pa ce i svestenici da pocnu da repuju o kolima, zenama i drogama! Samo mi nije jasna ni SPC zasto se ne ogradi od njega a znamo i da vuce malo i na gej lobi

  • Z

    25. septembar 2023 | 18:30

    Nista dok ne ode u Nepal :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA