Slobu i Rastu nisu hteli da puste iz aviona nakon prinudnog sletenja u Budimpeštu, oni napravili neviđeni šou

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Sloba Radanović i Stefan Đurić Rasta preživeli su dramu na letu iz Dizeldorfa do Beograda kada je njihov avion prinudno sleteo u Budimpeštu zbog jakog nevremena.

Naime, oni su nešto posle ponoći nakon velike drame i turbulencija uspeli da slete na aerodrom u Mađarskoj gde su u avionu zadržani duže od sat vremena.

Nakon što su im iz avio kompanije saopštili da je odluka da se istim avionom vrate u Dizeldorf odakle bi tek ujutru krenuli put Beograda putnici su krenuli da se bune i negoduju.

Nastao je opšti metež u avionu a mnogi putnici su tražili da se otvore vrata aviona kako bi izašli da zapale cigaretu i udahnu svež vazduh.

Upravu tu situaciju iskoristili su Sloba i Rasta da aktiviraju muzičare i pokrenu pravi koncert u avionu. Muzičari su krenuli da sviraju pesme od Džeja i Dragana Kojića Kebe što je bacilo u "trans" sve putnike. Oni su sa njima uglas pevali a osoblje nije znalo šta ih je snašlo.

Muzika i pesma odzvanjali su aerodromom a nakon nekoliko trenutaka osoblje je odlučilo da ipak pusti putnike da napuste avion.

Kako je izgledala ta situacija u avionu pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegra.rs)

Video: Evo ko je sve na premijeri Rastinog filma: Pevač sa devojkom ušao u salu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kia

    25. septembar 2023 | 16:19

    Zasto Sloba nije poslao jaku porku osoblju aviona ... :)

  • Salama

    25. septembar 2023 | 20:27

    Nakon praznih sala peva čovek pred punim avionom. Svaka čast. Uspeh za medalju ✈️✈️

  • Sanja

    25. septembar 2023 | 17:47

    Nesto pametno i lepo i od Slobe, ovakve objave hoćemo. A ne: Sloba zida kuću, Sloba na vašaru, Sloba u kupovini, Sloba sa ženom tamo, ovamo, još Sloba na wc-u nije bio 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA