"Pre 10 godina mi je umro sin..." Takmičarka iz "Nikad nije kasno" se slomila na sceni, žiri zanemeo

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Takmičarka je u toku nastupa sve vreme lila suze

Takmičarka muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", Olivera Blagojević (49) iz Batajnice, sa žirijem i publikom kroz suze podelila je svoju tragičnu priču, te je ispričala da je pre samo deset godina ostala bez sina.

- Odabrala sam ovu pesmu zato što sam jako emotivna... "Raširi ruke, o majko stara"... Izgubila sam sina pre 10 godina. On meni svakodnevno peva tu pesmu, a ja ću samo da je prenesem vama - objasnila je Olivera.

Takmičarka je u toku nastupa, ali i za vreme izlaganja sve vreme lila suze, a na njih ni žiri nije ostao imun, te su mnogi bili na ivici da zaplaču.

Žika je ipak uspeo da ostane suzdržan, te je zamolio Olivieru da ispriča malo više o tragičnom događaju.

- Rodila sam dva sina, Dragoljuba i Lazara. Dragoljub je na žalost preminuo pre deset godina – ispričala je Olivera, a Žika je pojasnio.

- Želela si da upravo sa ovom pesmom napraviš sponu sa sinom koji nije tu i uspela si u tome, svaka ti čast – zaključio je Žika.

(Telegraf.rs/Grand)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    25. septembar 2023 | 13:59

    Ja znam ženu čiji je sin kao redovan vojnik poginuo na Kosovu a ona svako jutro donosi mu doručak na grob i crninu ne skida od 1999....nije dobro ni to po njeno zdravlje ali doći u emisiju tip top sređena i pevati da bi sebe promovisala preko mrtvog sina......Strašno.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA