Srpska političarka besno poručila Kurtiju nakon incidenta na Kosovu: Bliži ti se kraj, ideš na smetlište

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 12

Vidno izrevoltirana, Ana se oglasila putem Instagrama i Kurtiju uputila jake reči i predvidela "kraj njegove političke karijere, te mu predvidela smetlište"

Srpska političarka i članica Glavnog odbora SPS-a, Ana Grozdanović uputila je brutalnu poruku premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbinu Kurtiju, nakon incidenta koji se juče godiodio na Kosovu i Metohiji, na ulazu u selo Banjska.

Vidno izrevoltirana, Ana se oglasila putem Instagrama i Kurtiju uputila jake reči i predvidela "kraj njegove političke karijere, te mu predvidela smetlište".

- Kurti bliži ti se kraj, a onda ideš gde ti je i mesto, a to je na smetilištu istorije. Udarate na goloruk srpski narod, na decu! Kurti je samo jedan običan mali sa dijagnozom NAPOLEONOV KOMPLEKS, POGRDAN DRUŠTVENI STEREOTIP KOJI NISKIM LJUDIMA PREPISUJE PRETERANU AGRESIVNOST - poručila je Ana i dodala:

Ana Grozdanović Printskrin: Instagram/ana_grozdanovic

- E, zbog toga mali Kurti ceo život želi da bude veliki, ali je sve manji. A ovim nasilnim ulaženjem u manastir je sebi obezbedio ono što i zaslužuje. Jer svako ko je mislio da je jači od Boga, grdno se prevario. Svi moćnici koji su ratovali protiv Boga svi do jednog su propali, i nestali kao i cela njihova loza. Pa će i ovi savremeni siroti moćnici!

Podsetimo, juče oko 3 sata posle ponoći u selu Banjska kod Leposavića napadnuta je Kosovska policija, pri čemu je jedan policajac poginuo, a drugi ranjen. Ujutru je na skretanju prema Banjskoj, na samoj raskrsnici, raspoređeno više oklopnih vozila specijalnih jedinica policije, a duž magistrale bili su vidljivi policajci ROSU sa dugim cevima. U dvorištu Manastira Banjska čula se pucnjava, a naoružana lica koja su provalila kapiju napustila su manastir u toku večernjih sati, kasnije je primećeno prisustvo kosovske policije ispred ulazne kapije i u dvorištu manastira.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vanredno se sinoć obratio u 20 sati i potvrdio da su trojica Srba su stradala sa KiM, dvojica sasvim izvesno od snajperske vatre, sa velike udaljenosti, dvojica su teško ranjena i pretpostavlja se da postoji bojazan da je još jedno lice nastradalo. On je naveo da je juče bio jedan od najtežih dana za našu zemlju i narod i ponovio da Srbija nikada neće priznati nezavisno Kosovo.

(Telegraf.rs)

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ред

    25. septembar 2023 | 11:38

    Ма како си нам само храбра тако из удобне фотеље у топлој канцеларијици.

  • ...

    25. septembar 2023 | 11:54

    Al mu je odbrusila...

  • Milutin

    25. septembar 2023 | 13:04

    Sada Kutri neće moci da spava...mila majko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA