Janjuš na korak da ponovo prevari ženu! Završio sa Aneli u krevetu, pa je mazio

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Kako su morali da spavaju zajedno, u istom krevetu, a Aneli je nogom mazila Janjuša po njegovoj nozi dok ju je on mazio po čelu.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš od sinoć borave na Rajskom ostrvu, a nakon romantičnog upoznavanja zvaršili su u zajedno u krevetu.

Iako nije došlo do odnosa između njih dvoje, njihova stras i želja ne mogu da se kontrolišu.

Naime, kako su morali da spavaju zajedno, u istom krevetu, a Aneli je nogom mazila Janjuša po njegovoj nozi dok ju je on mazio po čelu.

Njih dvoje sve manje mogu da sakriju svoje osećanja, za koja učesnici rijalitija kažu da su očigleda i da je pitanje trenutka kad će nešto više i konkretno da se desi između njih dvoje. Janjuš i Aneli svakog dana sve više vreme provode zajedno, a ustručavanje ne postoji, pa se sad otvoreno maze i grle pred svima.

Njih dvoje već danima pred drugim se maze i grle, a pogledi cimer im ni najmanje nisu smetali, niti remetili romantičnu atmoferu koju su napravili.

Podsećamo, Janjuš se tokom emisije "Nominacije" otvorio Aneli i priznao da je ona jedina žena sa kojom može da zamisli sebe, kao da je i ona njegov tip.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    25. septembar 2023 | 15:07

    Neka je vara kada je glupa i prašta. Navodno druze se, letuju zajedno sve zbog deteta. Izvini molim te, izvoli dete za vikend kao i vecina razvedenih roditelja, a ne da glume nesto posebno...

  • Rv

    25. septembar 2023 | 12:59

    Pa imali su seks sta glumite niko nije lud ,,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA