"Usvojili smo Ninu": Seka Aleksić snimala sinove u porodičnom domu, pa objavila srećne vesti

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

"Uzeli smo je, odveli na pregled, izvadili krv…zdrava je. Od straha i nepoverenja je ujela veterinara", navela je pevačica

Pevačica Seka Aleksić pohvalila se na mrežama da je udomila napuštenog psa kojeg je pronašla na ulici sa sinovima u Beogradu.

Kako je navela pevačica u svojoj objavi, s obzirom na to da pas ima mikročip, odmah su pozvali vlasnika, međutim on navodno nije želeo da zna za ljubimca.

- Usvojili smo Ninu. Nađena je na ulici u Beogradu, ima mikročip. Pozvali smo vlasnika rekao je da nije njegova a njegov jmbg na čipu. Uzeli smo je, odveli na pregled, izvadili krv…zdrava je. Od straha i nepoverenja je ujela veterinara - piše u njenoj objavi i nastavlja:

- Mnogo je preplašena, neuhranjena na snimku je i opuštena kakva je bila kad je došla. Sada dozvoljava i da joj se priđe i da se pomazi. Združila se sa ostalim psima kod nas i već uživa - napisala je Seka i objavila snimak na kom se vidi kako njeni sinovi, Jakov i Jovan, brinu o novom članu porodice.

Seka je zatim u komentarima ispod objave sa zantiželjnim korisnicima delila informacije oko psa kojeg je usvojila i nemarnosti vlasnika koji je prosto dobacio i ostavio na ulici.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    24. septembar 2023 | 18:26

    Respekt za Sekuni njeno veliko plemenito srce i nacin kako divno vaspitava svoju decicu...!

  • maki

    24. septembar 2023 | 18:22

    Mislili smo da je usvojila devojčicu, da joj pruži ljubav, a ono pas! Svakog dana se dokazuje da je sve na ovom svetu važnije od ljudi! Čuvaj ga i što svima objavljuješ, misliš da je to u ovom trenutku mnogo bitno?

  • Baba Mara

    24. septembar 2023 | 19:56

    Svaka joj čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA