Barbara za Telegraf o dolasku Marine Gagić na njen nastup: Nećete verovati šta je rekla o njihovom odnosu

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

- Volimo isti vajb, isti fazon... Svaka pesma je bila za nju! - rekla je Barbara za Telegraf.rs

Scene "za neverovati" desile su se prošle noći na šabačkom vašaru, gde smo na nastupu Barbare Bobak zatekli, ni manje ni više nego Marinu Gagić.

Bivše devojke Darka Lazića, od kojih sa jednom ima i sina, napravile su lom - jedna na bini, a druga u publici, i apsolutno svi pogledi bili su usmereni ka njima. I dok su mnogi mislili da je Marina možda došla kako bi provocirala Barbaru, istina je da su njih dve u dobrim odnosima već duže vreme!

- Videla sam je! Pa, ona je bila i prošle godine. Ma mi smo super. Marina je vrh lik, ekstra lik! - otkrila je Barbara u ekskluzivnom razgovoru za Telegraf.rs nakon nastupa.

- Što da ne? Mi smo svi super, svi se volimo, tako da... Sve je to lepo. Baš sam se obradovala kad sam je videla, a i znala sam da će doći jer sam sedela sa gazdom pre dve-tri nedelje i rekao mi je da će doći Marina. Rekoh, stavi mi je tu negde blizu da je vidim, ona je super, veseli se, đuska... Devojka je uvek pozitivna, nasmejana - iskreno je rekla Bobakova.

Na naše pitanje da li su se pozdravile, Barbara je s osmehom rekla:

- Pa, jesam li govorila u mikrofon "Maki, Maki"?! Ništa ti nisi ispratila? (smeh) Volimo isti vajb, isti fazon... Svaka pesma je bila za nju!

Zanimalo nas je i koliko su zaista bliske, te da li se i privatno druže.

- Pa, ono, dobre... Bila mi je na nastupu i to, nije da se posećujemo po kućama, ali dobre smo. Samo ljubav za nju, predivna je devojka, cenim je i poštujem. Ma ja volim sve ljude i svima želim sve najbolje, meni je sve samo ljubav i dođite mi svi na nastupe samo da pevamo, da se provedemo... Meni nije bitno da li radim u najelitnijoj diskoteci ili na vašaru. Gde god da radim trudim se da osetim publiku i da se ljudi dobro zabave - priznala je Barbara.

Kompletan razgovor poslušajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca zapevala tužnu baladu koju je posvetila deci, a koju godinama nije uživo izvela

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    21. septembar 2023 | 17:15

    Realno,da nisu bili sa Daretom ko bi znao za njix a sad kao nešto izigravaju,neku finocu Barbara kao voli i devojke xa,xa novci

  • Map

    21. septembar 2023 | 16:37

    Po novom mozes biti i devojka i imati dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA