Pitali smo Suzanu Jovanović da li joj nedostaju druženja sa Jelenom: "Ona kad je otišla iz Granda..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 2

"Kad ste bliži nekome, više se i družite ", iskrena je žena Saše Popovića

Suzana Jovanović svoju sreću kraj Saše Popovića našla je još pre dve decenije, a njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Kad god mu spomenu suprugu, Sale o njoj priča sa velikom pažnjom i ljubavlju, a nedavno je mnoge oduševio kada je izjavio da mu je pevačica najlepša ujutru kada ustane.

- To je ljubav. Kad ste lepi i musavi, sanjivi... Koliko puta znam da budem otečena i od previše šminke, od neke hrane, ali to se ne gleda više, ta fizička lepota. Da vi sad morate ujutru da se našminkate da biste bili lepi svom mužu. Ja sam najsrećnija kad sam njemu najlepša u pidžami onog trenutka kad oči otvorim. Kao i on meni. Kad ujutru razgovaramo o svemu, dogovoramo se šta čemo tog dana da uradimo, kakve su nam obaveze, ko gde ide, ko šta završava. I to je ono najlepše. Znači, bez ljubavi ništa.

  • Kako izgleda jedan vaš dan kada nemate obaveze?

- Najviše volimo da smo kod kuće. Mi smo porodični kućni tipovi. Baš kada moramo negde, na neku proslavu, onda hajde izađemo. Da ispoštujemo prijatelje. A inače smo porodični ljudi, volimo da smo kod kuće, dogovaramo se šta ćemo za ručak da pravimo, da li nam dolaze deca, ili neko navrati. Gledamo TV, ja obožavam turske serije, pa sam onda i Saleta naterala da gleda sa mnom (smeh).

  • Sale voli skupe i brendirane stvari, a poseban porok su mu kola. Vi ste sušta suprotnost.

- Ja volim udoban auto. Meni nije bitno da li je to vizuelno efektan auto. On uživa u tome. Ja volim moj smartić kojim svuda stignem... I za dalje puteve džip koji je komforan i udoban. Nisam tip koji prati modne trendove da moram da imam nešto prva, da bi se o tome pisalo i pričalo.

  • Koja je najskuplja stvar koju posedujete u svom garderoberu?

- Ja kupujem stvari koje meni odgovaraju, koje mi prijaju i koje idu uz mene, u čemu se osećam prijatno. Možda najskuplji komad koji imam je neka tašna.

  • Jelena Karleuša je nedavno izdala dva albuma "Alpha" i "Omega". Kako Vam se dopadaju pesme?

- "Omega" mi je bolja i dopada mi se pesma "Abu Dabi". I Saši se dopada. U poslednje vreme mi se sviđaju i albumi Aleksandre Prijović, Tee Tairović i Milice Pavlović. Čak uhvatim sebe kako pevušim njihove pesme. To su tri mlade devojke koje su napravile svoju karijeru, svoj identitet sa svojim pesmama, što je za svaku pohvalu.

  • Svojevremeno ste se Vi i Saša družili sa Jelenom i njenom porodicom, čak ste i putovali zajedno. Da li Vam nedostaju druženja?

Ona kad je otišla iz Granda, jednostavno su nam se putevi razišli. Kad ste bliži nekome, više se i družite. Jelena ima svojih obaveza, svoju porodicu, prezauzeta je obavezama i koncertima. Malo nas je život razdvojio. U svakom slučaju joj želim sve najbolje.

  • Koji član žirija "Zvezda Granda" Vam je najzanimljiviji?

Uvek je interesantna Marija Šerifović, ona zna da zakuva, da baci žišku, da sve podigne na noge. Naravno, i moj Sale koji jedva čeka tako nešto. Tako da su mi njih dvoje... Nije što je Sale moj suprug, ali oni znaju da zakuvaju čorbu, a mi to svi gledamo.

Kompletan intervju Suzane Jovanović poslušajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Suzana Jovanović progovorila o naslednici: Saša joj daje savete, nije još ozbiljno zaljubljena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivko

    21. septembar 2023 | 17:42

    Taj sasa popovic je mucenik kao keba kraba iz sundjer boba da moze pretvorio bi se u novcanicu..nesrecnik

  • Sara

    23. septembar 2023 | 20:12

    Čovek je vrijedan, radan, energičan, malo je takvih.Izveo je na put uspeha mnoge mlade ljude, nikoga tu niko ne iskorištava, svako ima svoju računicu.Šta treba Saša da radi, da li treba da sve te nikogoviće drži na svoje jasli, pa gde su im roditelji, porodica? Nek mu ljube stope...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA