General Simić se pojavio na Ljupkinom nastupu, ona pobegla sa bine: "Moj organizam je nikako reagovao..."

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Ljupka Stević ovo leto provela je radno, a kako kaže doživela je i jednu neprijatnost, Ona je na koncertu u Budvi srela bivšeg dečka generala Dragišu Simića.

Pevačica nam je prvo otkrila da je trenutno sama i da joj je tako najbolje.

- Ja sam toliko srećna što sam sama, a negde sam i najjača kad sam sama. Negde tu energiju preusmerim isključivo na sebe, na ljude oko mene i to je način kada najbolje funkcionišem. Sada kada bih imala nekoga pored sebe, verovatno da bi mi to dosta energije oduzimalo i da bih morala da se posvetimtom nekom, ako već govorim o partneru - počela je ona i dodala kakve muškarce voli.

Ne volim inostrane tipove. Ja sam nekako svoj na svome i ne bih ja tu negde mešala neke razne varijante. Imam puno drugarica koje jure strance. Ja nisam ta, volim isključivo svoje.

Kako kaže, nijednog muškarca ne bi čekala godinama.

- Ne treba puno da se čeka. Ja sam čekala, pa sam izvisila. Možda u nekih godinu dana dvoje se upoznaju. Važno je da dele krov nad glavom, da žive zajedno, da li imaju iste navike. Jako ću teško da se naviknem na tu neku osobu. ali sam blagog karaaktera. Polako ću se naviknuti na tog partnera.

Onda je otkrila i da se jedan bivši, general Simke, pojavio letos na njenom nastupu u Budvi.

- Ovog leta, nešto najekstremnije što mi se dogodilo, to je da mi se bivši pojavio na nastupu, ničim izazvan. Pobegla sam sa bine. Ne znam što sam ovo rekla - počela je Ljupka.

Na pitanje da li priča o Dragiši Simiću rekla je:

- Da, pojavio se...

- Moj organizam je nikako reagovao, samo sam gledala u sat kada ću da pobegnem sa nastupa. Bina je nosvetljena, publika zamračena, i svi vide mene, a ja ne vidim šta se dešava u publici. Vozač me je sačekao posle nastupa, pun gas - ispričala je.

- Nisam ništa očekivala. Simić se pojavio ovoga leta u Budvi na nastupu i bilo je nikako, pobegla sam sa bine. Emocije se nisu vratile. Da osećam nešto, sigurno se ne bih šalila na tu temu. Sve ovo je sada sprdnja. On jeste bio, ali se šalim sa celom tom situacijom. Ne zanima me šta je razlog njegovog dolaska, ja sam nastavila svoj život dalje. Ali, da, čovek je mrtav-hladan došao. Smatram da osobi poput njega nije mesto na mom nastupu, ne vidim svrhu toga, niti želim da analiziram razlog njegovog dolaska - rekla je pevačica koja je očigledno prebolela bivšeg dečka.

(Telegraf.rs)

Video: Ljupka Stević i Boban Rajović se sudarili kolima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA