Karleuša u suzama ispričala šta joj je ćerka rekla nakon koncerta: Sada idem pravo kući, da budem uz njih

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

Odlučila da proslavi u svom domu, sa svojim naslednicama

Pop diva Jelena Karleuša održala je spektakularni koncert u Beogradu, gde je publici priredila veče za pamćenje.

Karli je premijerno izvela 19 novih pesama. Koncert je započela najpopularnijom pesmom "Karlyb*tch", a završile je numerom "Minut", koja simboliše minut ćutanja.

Masa je nagradila Jelenu ovacijama i gromoglasnim aplauzom, a mi smo je sačekali iza bine, kako bi sa njom prvi podelili utiske.

Karleuša nije mogla da sakrije uzbuđenje, a u jednom momentu je čak i zaplakala.

- Sve je bilo onako kako sam  zamislila. Žao mi je što je na momenat pala kiša, ali sve u svemu, mislim da bolju promociju albuma nismo videli na našim prostorima. Ovo se zove promocija, a koncert dogodine. Mislim da je u subotu emitovanje koncerta na televiziji. Mogu ekskluzivno da najavim da ćemo se emitovati u subotu na šest nacionalnih televizija u regionu, tako da smo imali jednu regionalnu promociju albuma. Možda nisam otišla na Evroviziju, ali Evrovizija je došla kod nas - rekla je Karleuša.

Jelena je otkrila da li je imala tremu večeras.

- U mom životu se izgubilo uzbuđenje. Nedavno sam nosila holter, zato što mi otkucaji srca ne prelaze 50, tako da sam ja hladnokrvna žena - istakla je Karleuša.

Jelena je pred kamerama opisala scenu koja je dovela do suza, a tiče se njene ćerke Nike Tošić.

- Da budem najiskrenija, nisam neko ko izlazi, proslavlja i banči. Deca su mi se malopre javila u bekstejdžu. Pitale su me za koliko stižem kući, rekla sam im za 15 minuta. Tako da, idem kući da budem sa svojom decom. Imam dve strane života, jedna je da visim na saturnu i kamenu, planini... A moj privatni život je nešto sasvim drugo. Jako sam povučena, kućni tip i svo svoje vreme provodim isključivo sa decom. Nika je čak i plakala, bila je jako uzbuđena, a i ja sam očigledno. Ponosne su - rekla je Jelena, koja nije mogla da zaustavi suze, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša minutom ćutanja završila koncert u Beogradu: U publici nastao muk

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikina uciteljica

    19. septembar 2023 | 00:53

    Jelena, tebe mnogi vole i mrze, ti si prosto neshvacena na nasim prostorima, unikatna, ali moram nesto drugo reci.. Tvoja cerka Nika je posebno dete.. Ima neku energiju i emociju, kakva se retko srece.. Ne cudi me sto je plakala od srece zbog maminog uspeha.. Bice veliki covek od nje..

  • Vanja

    19. septembar 2023 | 00:30

    Bravo Jeco!!! Svaka cast za trud! Svako ko prati produkciju zna koliko je i truda i znoja i para ulozeno u sve ove projekcije, koreografije, kostime itd.. Ti si svet!!!!!!! Ne dozvoli da te doticu komentari nezadovoljnih ljudi i samo napred!

  • Milkica

    19. septembar 2023 | 10:43

    Lavica se pretvorila u misa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA