Hit odgovor Ace Sofronijevića na pitanje da li mu je važniji pun stomak ili dobar intimni odnos

 
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Sofra dodaje i da pomaže devojci u kuhinji, a na pitanje da li je u vezi važnije biti punog stomaka ili imati odnose, dao je pravi muški odgovor

U MTS dvorani u Beogradu ove nedelje održana je konferencija za medije povodom koncerta "Moravsko predvečerje", 28. septembra u 20 časova, u znak sećanja na tekstopisca i kompozitora Obrena Pjevovića.

Da ovaj čuveni kompozitor ne ode u zaborav potrudio se njegov unuk Dušan Pjevović, koji je u saradnji sa Aleksandrom Sofronijevićem odlučio da svake godine baš u ovoj dvorani održe koncert.

Čuveni harmonikaš priznao je za Telegraf da ima tremu.

- Odavno nisam imao tremu jer sam toliko godina na velikim binama svirao velike koncerte sa svim našim velikim imenima. Evo prvi put imam malu tremu. Imam tremu kako ćemo, šta ćemo. Ali jako mi je drago i presrećan sam jer ja sad živim svoj san. Ja sam sve ove pevače pozvao, oni su se svi meni odazvali - kaže Sofra i priznaje da ume da podvikne na članove orkestra.

- Umem, moram, ne vredi. Nas je mnogo, veliki orkestar i kad putujemo, sviramo, mora da bude disciplina, nema kašnjenja. Kad se neko opusti, mi sviramo, a on gleda Instagram. Pusti Instagram. Mora malo da bude discipline da bi orkestar funkcionisao. da bi svako stizao na vreme, želim da svi moji ljudi budu kao ja. Naravno to ne može da bude uvek tako - iskren je on.

Sofra je otkrio i da li poznatima daje popust kada ga zovu na slavlja.

- Našim poznatima nikada ništa nismo ni naplaćivali. Oni nas časte kako su u mogućnosti (smeh).

Ipak, iako je sarađivao sa najvećim imenima sa estrade, harmonikaš priznaje da s jednim pevačem nije uspeo da izađe na binu, a da to želi.

- Voleo bih sa Zdravkom Čolićem da odsviram "Majsko sunce", to mi je baš bila želja. Bio je jedan privatan događaj, kaže meni njegov menadžer Đuka: "spremi "Majsko sunce", sviramo". Ja kući sednem, vežbam tri dana. Ja čekam kad će ta pesma i Čola završi s nekom drugom pesmom, kao nije mu se uklopila u program. Polako, ja sam strpljiv, doći će na red - kaže on.

Nismo mogli da ga ne pitamo o devojci, lepoj doktorki sa kojom je već nekoliko meseci. On je otkrio da li bolje funkcioniše kada je sam ili kada je u vezi.

- Ja mogu da funkcionišem bilo kako, ali kad imam ovakvu ljubav i podršku koju sada imam kući kad dođem, kad ustanem, ja sam presrećan i mogu da radim duplo više, a radim mnogo. Bez ljubavi ne može da se živi. To je meni lično veliki pokretač. Jer, kad imamo tu podršku, imamo bolje rezultate.

Zanimalo nas je i ko će se sve od pevača naći na njegovoj svadbi, odnosno ko će zapevati.

- Moram da kažem da to mora da bude više ljudi. Žao mi je što tu nisu Novica Negovanović, Šaban Šaulić, Tozovac. Ali biće tu više orkestara, da se mi opustimo i svako po jednu do dve pesme da otpeva. Otom potom - uzbuđeno nam je rekao on.

Sofra dodaje i da pomaže devojci u kuhinji, a na pitanje da li je u vezi važnije biti punog stomaka ili imati s**s, dao je pravi muški odgovor.

- Jako je važno da se to dobro ukombinuje - sa osmehom je rekao.

Ceo intervju sa Acom Sofronijevićem poslušajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Aca Sofronijević pomogao momku iz Zagreba da zaprosi devojku: Prišla da mu da bakšiš, a ono prsten

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA