"Ovom krmku je krivo što mora da plaća da bi bio s njom!" Marko Marković brutalno odgovorio Asminu

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

- Ja ne moram da plaćam. Mene žele - tvrdi Marković

Sukob bivših muškaraca Stanije Dobrojević ne jenjava, pa je Marko Marković sada žestokim rečima odgovorio na prozivke Asmina Durdžića.

- Ovom krmku je krivo što mora da plaća da j... Ko zna zna, ko ne zna njemu dva. Ja ne moram da plaćam. Mene žele. Asmine, prasetino, malo bolje naoružaj džep pošto si sa tom dubinom džepa trajao kraće nego jogurt. I nemoj da si ljubomoran na mene - napisao je Marko na Instagramu.

Podsetimo, Asmin već danima piše kako Marko zapravo ima afere sa muškarcima, te da je od osobe koja je u kolicima "prosio" novac da bi kupio verenički prsten za Staniju.

- Lepotice Marko Markoviću, ne diraj decu i moli Boga da imaš svoju pošto priču sa Stanijom znam, iako te je ona štitila od medija i nije nikada iznela istinu - ja ću. Je l' te nije sramota da se zabavljaš sa devojkama, a pišeš p...? Je l' te nije sramota što si godinama uzimao pare od žene invalida, fana u kolicima? - napisao je Asmin na Instagram storiju.

- Sramota te je da se uhvatiš poštenog posla i rada. Je l' te nije sramota što ti je Stanija tri godine plaćala hranu, ajfone, gaćice, letovanja, skijanja? Je l' te nije sramota što si njen auto vozio, živeo u njenom stanu i što te je devojka finansirala? Je l' te nije sramota što sa 30 godina živiš kod mame i tate i čekaš džeparac za izlazak i što nemaš devojci ni piće da platiš? Je l' te nije sramota što nemaš auto i voziš se autobusom, a ideš u Zadruge i na Instagramu glumiš frajera? Ti si goljo goljavi, žvalavi koji bi se za evro u d... kao što si po Nemačkoj. Žigolo mali, hajde pali. Ovaj put imaš posla sa muškarcem koji ima veze u sve i jednom gradu na svetu, a ne animir damom koja želi u Zadrugu - dodao je Durdžić.

(Telegraf.rs)

Video: Sve sam krila, moji su saznali iz medija: Stanija za Telegraf iznela mučne detalje o gubitku bebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA