"Udario mi je šamar jer sam zarađivala više od njega. Žene, ne stidite se svog uspeha"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Bolno priznanje pevačice koja je prošla kroz nemile stvari u jednoj emotivnoj vezi

Aleksandra Mladenović oglasila se nakon što je u emisiji Magazin In priznala da je od bivšeg dobila šamar, te da je tek tada shvatila da je vreme da tu vezu okonča.

- Nisam želela da se vraćam na tu traumu, ali mi je bilo važno da pošaljem poruku svima koji možda prolaze kroz sličnu stvar. Nasilje ne sme da se trpi, u bilo kom obliku, a pogotovo ne u partnerskom odnosu. Tužno je ako se muškarci osećaju manje muževno uz žene koje zarađuju više od njih - kaže pevačica.

- Niko nikada ne treba da se stidi i da mu bude neprijatno zbog uspeha koji je postigao sopstvenim radom i trudom. Ne izvinjavajte se zbog toga, a moj izbor je da više nikada ne govorim na ovu temu - poručila je Aleksandra za Alo!.

Podsetimo, pevačica je u emisiji istakla da je dobila šamar jer je zarađivala više od tadašnjeg dečka.

- Tako je… bila sam žrtva nasilja, i trabalo mi je dosta vremena da skupim hrabrosti i pričam o tome. Dobila sam takvu šamarčinu od partnera, a sve zbog toga što nismo bili na istim talasnim dužinama. Tačnije, problem je nastao zbog toga što sma ja više zarađivala od njega. To se sve desilo poprilično davno, ali posle toga dugo nisam bila spreman da budem sa nekim u vezi. Danima sam trpela ponižavanje, vređanje, bukvalno je hteo da me spusti na svoj nivo. Nebitno je koliko je on imao koliko ja… bitna je ta njegova ograničenost - rekla je Aleksandra.

- Uvek je sa mnom pričao kao sa pevačicom, a ne kao sa partnerkom. Stalno me maltretirao zbog toga što sebi kupujem stvari, torbe, a on ne može da mi priušti… pa ga to boli! Na njega sam gledala kao na jako dobru osobu, emotivnu…čak sam razmišljala i zahvaljivala se Bogu što mi je poslao tako dobru i normalnu osobu, ali je sve to kratko trajalo. On je u svakom momentu bio tu…ali se naprasno promenui. Postao je drugi čovek. Mislila sam d aje greška u meni, puštala sam sve tako da prođe…Moj najbolji prijatelj mi je i rekao d aće to tako da se desi…i eto - završila je Mladenovićeva.

(Telegraf.rs)

Video: Hit poruka Marije Šerifović pred finale Mundobasketa i US Opena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auu

    10. septembar 2023 | 16:08

    Jbt dokle više ovo ide,sada će prijavljivati što im je dečko raskrvario zanokticu pre 15. godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA