Jovana Jeremić oplela po muškarcima koji nemaju da plate devojkama letovanje: "Ili plaćaš, ili ne zoveš!"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 26

- Ili plaćaš putovanje, ili ne zoveš na putovanje - kazala je

Jovana Jeremić ponovo je privukla pažnju svojim izjavama i stavovima, i ponovo su glavna tema muškarci i muško-ženski odnosi.

Kako je javno poručila gledaocima koji su pratili emisiju Magazin In u kojoj je gostovala - muškarac koji nema da plati letovanje sa devojkom, na isto ne treba ni da je zove.

- Imala sam u svojoj ljubavnoj biografiji i ljubavnom životu i te kako muškarce koji fenomelano izgledaju, fizički, ali sem toga nemaju ništa da ponude! O, šta rade. Slikaju se, kače na storije, mišiće, sa pet devojaka, a kad ih pitaš šta su uradili za te devojke - ništa! Niti su nešto toj devojci priredili, učinili, niti su je odveli na put, a kad su je odveli na put tražili su da devojka plati pola puta! Izvini, ako nemaš devojci da platiš putovanje... Zapamtite muškarci - ne zovi je na putovanje! - povišenim tonom završila je Jovana.

- Ili plaćaš putovanje, ili ne zoveš na putovanje - dodala je.

(Telegraf.rs)

Video: "Valjam se i plačem": Jovana Jeremić snimala majku u stanu dok joj daje poklone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fare

    10. septembar 2023 | 11:17

    Znači vi se sada zaljubljujete u njegov novčanik a ne u njega? Nema veze kakav je čovek, da li je lep ili ima neke druge vrednosti? Važno je samo da ima debeo novčanik! E zato vam brakovi i veze toliko traju, rodite neko dete i onda glumite samohrane majke!!! Što je najgore u celoj ovoj priči je to što i decu učite da budu takva!!!

  • Nikola

    10. septembar 2023 | 11:16

    Pa nisu sve "postene" u lakat kao ti

  • Jao

    10. septembar 2023 | 10:52

    Ma važi da će tebi tako grdnoj neko da plati letovanje.. 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA