Tamari Đurić prilikom zamene silikona otkriven tumor na dojki

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Starleti su lekari otkrili dobroćudni tumor pošto je menjala implante i stavila manje

Tamara Đurić otkrila je da ima dobroćudni tumor na dojki, pošto su joj lekari to saopštili kada je kod njih došla kako bi zamenili implante u grudima i stavili manje.

- Tamara je želela da smanji bujno poprsje i nedavno je to učinila na jednoj privatnoj klinici. Tada su joj i saopštili da ima dobroćudni tumor. Nije joj bilo svejedno, ali je prihvatila zdravstveni problem. Operacija je prošla u najboljem redu i ona se oporavila - ističe izvor.

- Još uvek ranu drenira i polako se vfraća svakodnevnim aktivnostima. Sada su njene grudi znatno manje, a na ovaj korak se odučila jer nije mogla da izdrži teret s obzirom na to da dete često nosi u rukama - objašnjava sagovornik Kurira.

Informaciju je potvrdila i Đurićeva, uz jasnu poruku svim ženama.

- Jedino što želim da kažem kada je zdravlje u pitanju jeste da žene povedu računa i da redovno idu na kontrolu. Najvažnije je da priča o tome i apeluje na pravi način - rekla je Tamara.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    9. septembar 2023 | 10:01

    Eto šta rade od sebe da bi bile ribetine u trenu! Verovatno ce imati i na dupetu kafa bude radila remont. Odvratne su mi te silikonjare

  • .

    9. septembar 2023 | 10:34

    Majkl Dzekson.

  • Rile

    9. septembar 2023 | 15:35

    Pa jesu joj zamenili ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA