Slika sa rođendana Atine i Nike koja otkriva sve! Evo u kakvom je Jelena odnosu sa Duškovom majkom i sestrom

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Dugo nismo videli porodice Karleuša i Tošić na okupu, pa su fotografije i snimci od prošle noći prava poslastica

Atina i Nika Tošić proslavile su rođendane prošle noći spektakularnom žurkom na terasi luksuznog hotela u srcu Beograda.

Slavlju su prisustvovali njihovi roditelji Jelena i Duško, kao i ostali članovi porodica, te nekolicina najbližih prijatelja.

Nakon ekskluzivnog videa koji smo objavili, a na kojem se vide Jelena i Duško zagrljeni i nasmejani sa svojim naslednicama, donosimo i fotografiju na kojoj su Jelena i Duškova majka Nikoleta.

Dugo se spekulisalo o tome u kakvim su odnosima, pričalo se čak i da ne razgovaraju, ali fotografija koju donosimo otkriva kako zaista stoje stvari.

Jelena i Nikoleta pozirale su zagrljene i nasmejane, s obzirom na to da Duškova majka obožava pevačicu, a bila je izuzetno bliska i sa njenom pokojnom majkom Divnom.

- Nikoleta je oduvek volela Jelenu, i danas je tako. Izuzetno je bila vezana i za njenu pokojnu majku Divnu. Zaista, njih tri su uvek imale predivan odnos - kaže naš izvor.

Na rođendanu je bila i Duškova sestra Katarina sa ćerkicom, a u nekoliko navrata svi su zajedno pozirali i slavili važan datum u porodici.

(Telegraf.rs)

Video: Uhvatili smo JK kako rano ujutru napušta luks hotel u Amsterdamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA