Aleksandra Mladenović prestala da pije alkohol: "Trezna sam već 4 meseca, kod Lazića na svadbi sam pila vodu"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Otkrila zašto je donela ovu odluku

Pevačica i bivša učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Aleksandra Mladenović, juče se pojavila na prvoj proslavi rođendana sinova Ivane Pavković i Petra Mitića.

Vidno doterana i raspoložena, Aleksandra je, pre nego što je ušla u salu, progovorila pred našim kamerama, kada se osvrnula i na nedavnu svadbu Darka Lazića, gde je, kako je istakla, pila samo vodu.

Mladenovićeva je ostavila alkohol, baš kao i Lazić, a evo šta je razlog.

- Na Darkovoj svadbi je bilo divno, iako nisam pila alkohol. Super sam se provela. Ne pijem već tri, četiri meseca, vidite kako sam smršala. Bolje se osećam - rekla je pevačica, koja je u potpunosti sredila liniju.

Na proslavu je ovog puta došla sama, mada ističe da je to samo trenutna situacija.

- Nije moja životna pesma "Lepa a sama", to je samo trenutna. Sada sam fokusirana samo na karijeru i album, ljubav je po strani - istakla je Aleksandra.

O privatnom životu nije želela mnogo da priča, ali je otkrila da u svoju bogatu kolekciju nekretnina, planira da uvrsti još jedan stan, kada se oporavi od dosadašnjih troškova.

- Svakako da razmišljam o kupovini još jednog stana, ali sam se sada puno istrošila oko albuma. Trudim se da nastupam, da bih vratila pare u kasicu - rekla je kroz smeh Mladenovićeva, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Petar Mitić i Ivana Pavković iskreno o finansijama: "Uzimamo dečiji dodatak"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA