"Stanija je u Rumi bila sa oženjenim od kog je uzela stan, plaćala mu je u hotelima, a posle ga ucenjivala"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Šok optužbe na račun poznate starlete!

Rat starlete Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić, bivše partnerke starletinog dečka Asmina Durdžića ne jenjava, a razlog je upravo biznismen.

Nakon što je Asmin odlučio da u javnost iznese detalje njegove i Aneline prepiske, fanovi aktuelne učenice Elite krenuli su u napad.

Na Instagram profilu Aneli Ahmić pojavila se poruka anonimne osobe koja je optužila Staniju za aferu sa oženjenim muškarcem, a da stvar bude gora, pominje se i njen stan u Rumi, za koji dotična osoba tvrdi da nije isplaćen i da joj je pomenuti muškarac i opremio isti.

- Stanija je i u Rumi imala oženjenog. Taj stan koji pokazuje nije platila ceo investitoru. To cela Ruma zna. Stanija je u Rumi bila sa oženjenim od kog je uzela stan. Njega Lepi Mića pominje u klipu o Aneli. Taj stan nije ni isplatila. Takođe joj je on i opremao stan, plaćala mu je u hotelima i spa... Posle ga ucenjivala da će sve reći ženi - piše u porukama koje su objavljene na Anelinom profilu.

Stanija Dobrojević Printskrin: Instagram/aneli_hancy

Podsetimo, Stanija nam je sinoć otkrila da je pre emisije kod Ognjena ostavila Asmina zbog svega što se dešava i dodala da je njena porodica iz medija saznala da je izgubila bebu. Priznala nam je takođe i da joj je biznismen pisao u toku emisije i dodala da nije sigurno u svoje emocije i da mora malo da se povuče iz javnosti. Stanija nam je takođe rekla da nije znala za Aneli, ali da je bila upoznata da Asmin ima dete.

(Telegraf.rs)

Video: Uhvatili smo Staniju pred beg u Ameriku! Evo ko ju je dovezao na aerodrom i šta joj je Asmin obećao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    8. septembar 2023 | 16:09

    Oce da klati ee paneka platiii.... Oženjena bagra ,i treba ih drati

  • Cale

    8. septembar 2023 | 16:08

    Pa ako je,niko ga nije terao,ozenjeni dobru macku želeo,slobodnu devojku pa molim lepo....

  • Sanja Papic

    7. septembar 2023 | 22:51

    A zasto ne smete da napiset da je dejan tigar je... staniju punih 8 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA