"Stanija i Asmin nisu raskinuli! Štiti je da ne ispadne rasturačica brakova" Oglasila se sestra Aneli Ahmić

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Ona je progovorila i o venčanju njene sestre i Asmina

Bura između Asmina Durdžića, Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić se ne stišava, a sada se oglasila i sestra učesnice Elite.

Naime, Sita Ahmić ističe da je sve ovo što Stanija priča laž i ističe da je starleta znala da Aneli postoji i tvrdi da je bila upućena u celu priču.

- Nipošto, nema šanse da nije znala, jer je njoj Anelina poznanica u samom startu napisala: Gde su ti žena i dete? Ona je videla tu poruku i nakon dan se Asmin javio Aneli i pitao je zašto ona to šalje Staniji - otkrila je ona na samom početku i istakla da ga nije ostavila:

- Ma kakvi, to nije istina - rekla je Ahmićeva.

Sestra učesnice Elite otkrila je i da je njihov brak validan kao i da postoje svedoci.

- To je brutalna laž. Za njihovo versko venčanje postoje svedoci, moja mama, naš rođak, njegov prijatelj koji mu je bio kum, još jedan zajednički prijatelj. Bilo je sigurno šest ljudi tu. Smatram da to govori jer je to Stanijin uslov, pošto je sve izašlo na videlo, njen uslov je da nipošto ne sme priznati da je bio u braku sa Aneli, da ona ne bi ispala rasturačica brakova - rekla je Sita za "Pink.rs".

Podsetimo, Stanija nam je sinoć otkrila da je pre emisije kod Ognjena ostavila Asmina zbog svega što se dešava i dodala da je njena porodica iz medija saznala da je izgubila bebu. Priznala nam je takođe i da joj je biznismen pisao u toku emisije i dodala da nije sigurno u svoje emocije i da mora malo da se povuče iz javnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Sve sam krila, moji su saznali iz medija: Stanija za Telegraf iznela mučne detalje o gubitku bebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seja

    7. septembar 2023 | 00:44

    Pa nismo ni mislili da su raskinuli... sve je to Stanijna gluma ... lazni moral ... precenila sam je . Ovaj izbor me zgranuo.

  • Komsija

    7. septembar 2023 | 08:39

    A sponzorusa Stanija spala na blankirane. Strasno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA