Oglasila se žena koja je fenirala Staniju u Budvi! Evo šta se u salonu dešavalo između starlete i Asmina

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Otkrila do sada nepoznate detalje

Starleta Stanija Dobrojević raskinula je sa verenikom Asminom Duržićem nakon što su se u medijima pojavili navodi da on ima ženu, novu rijaliti učesnicu Aneli.

Stanija je, kad je izbila afera, bila na odmoru s milionerom u Crnoj Gori. Njih dvoje su se posle nekoliko dana spakovali, Stanija se samo dan zadržala u Beogradu, a već danas napustlila Srbiju.

Sada se oglasila i frizerka iz Budve koja nije toliko upućena u dramu koja trese Srbiju od kako je počela "Elita".

- Ne gledam rijaliti, nisam ni znala da ne počela nova sezona. Zvala me je žena i rekla da će platiti koliko god treba samo da uleti u neki termin da joj se sredi frizura. Šokirala sam se kad se pojavila Stanija, sa njom je bio neki malo krupniji, da ne kažem puniji čovek. Mislila sam da joj je obezbeđenje iskreno jer je sedeo i ćutao i cupkao nogom sve vreme od nervoze. Stanija je bila baš nervozna, čak me pitala da li može da pogleda neke emisije na telefonu dok je feniram. Pustila je rijaliti, pamtim onaj crni sto.. - otkrila je žena iz Budve i dodala:

- Stanija je uzdisala, kao da je nešto muči. U jednom trenutku joj je taj čovek rekao da će neku ženu da odvede na poligraf da se ona (Stanija) uveri da je sve laž što priča. Na kraju je platio frizuru taj čovek, a ona je izašla i otišla bez njega. Tek sam kasnije ukucala Stanija na vestima i šokirala sam se da je zapravo sa tim čovekom u vezi - završila je za Puls gospođa iz Budve, gde su Stanija i Asmin boravili u trenutku kad je Aneli iznela optužbe na račun poznate starlete.

Podsetimo, Stanije je danas napustila Srbiju i otišla za Ameriku, a pred našim kamerama otkrila je kako se oseća i šta se trenutno dešava sa njenim verenikom Asminom.

- Zakasniću na let, osećam se iscrpljeno, gladno, kao pogubljena osoba sam. Idem da odmorim glavu od svega što me je ovde sačekalo. Sinoć nakon emisije sam otišla kući, nisam mogla dugo da spavam valjda od stresa i svega. Nisam jela dva dana već, srušiću se. Samo sam se jutros na brzinu spakovala, pokupila stvari, sve što mi treba, novac i samo čekam da sednem u avion da poletim - rekla nam je Stanija i zatim otkrila da li su se nakon raskida videli.

- Nismo se videli, ali mi je pisao poruke i rekao mi je da se neće završiti na ovome i da će da istere sve na čistac, videćemo - istakla je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Stanija raskinula sa milionerom: Bila sam na sedmom nebu, a onda me je sačekao pakao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    6. septembar 2023 | 15:58

    Ajmo sad nek se oglasi i zena koja radi u javni wc u

  • Svetlana

    6. septembar 2023 | 16:01

    Jao ja malaksala, jao ja nisam jela dva dana, jao ja mukica, ja sva fina dama nisam ništa znala, one storije o ilegalnoj ljubavi mi je neko podvalio, jao ja izgubila bebu, jao jadna ja, sažaljevajte meeee.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA