Ša jedva sakrio suze dok je pričao o Vanji: Prenaglio sam, bio sam ljubomoran, nadam se da ćemo se pomiriti

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Šesnaesta sezona emisije "Ami G šou" počela je sa emitovanjem večeras na Pink televiziji,  a voditelj Ognjen Amidžić spremio je zabavni program i posebne goste.

U poznatom studiju u Šimanovcima Amidžić je ugostio aktuelne javne ličnosti - pevačicu Radu Manojlović, rijaliti zvezdu Lunu Đogani, repera Dragomira Despića Desingericu, starletu Staniju Dobrojević i bivšeg zadrugara i pevača Nenada Aleksića Ša, koji se razvodi nakon mesec dana braka.

Pred početak emisije, Ša je pred našim kamerama prokomentarisao sve detalje razvoda. Istakao je da se kaje i da se nada pomirenju.

- Nisam onaj stari Ša. Nisam mogao ni da pomislim da će se ovako nešto desiti. Voleo bih da promenim sebe, da naučim da popuštam, da malo manje pritiskam ljude. Sve se veoma brzo izdešavalo, bilo je prelepo, ali sam prenaglio.  Razlog su sve stvari koje su rešive, al' je moja tvrdoglavost uradila svoje - rekao je Nenad i otkrio da nije prevara razlog.

- Nisu prevare u pitanju, ni tuče, ništa od toga. U braku ne možeš da budeš potpuno slobodan, to razumem, ona je stalno bila uz mene. Ljubomora je bespotrebna, mene su razbucale prethodne veze, a ona ispašta zbog toga. Nadam se da ćemo se pomiriti - ispričao je reper.

(Telegraf.rs)

Video: Stanija raskinula sa milionerom: Bila sam na sedmom nebu, a onda me je sačekao pakao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA