Došli smo u posed poruka koje je Aneli slala Asminu: Ovako ga je ucenjivala za 20.000€ i alimentaciju

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Došli smo u posed glasovnih poruka koje je zadrugarka slala ocu svog deteta nakon što su raskinuli, kako ona tvrdi, zbog Stanije Dobrojević

Učesnica Zadruge Elite Aneli Ahmić ucenjivala je svog bivšeg partnera Asmina Durdžića za novac.

Telegraf je došao u posed glasovnih poruka koje je zadrugarka slala ocu svog deteta nakon što su raskinuli. Kako ona tvrdi, zbog Stanije Dobrojević, dok je on u intervjuu za naš portal istakao da nisu zajedno od juna 2022. godine.

U sadržaju do koga smo stigli, čuje se Aneli koja ucenjuje Asmina da joj pošalje veliku svotu novca, inače će se uputiti u Austriju i tužiti ga.

Ja ne želim s tobom biti. Radi se o tome da ti meni govoriš da ne dolazim u Austriju. Ja ću doći jer tu imam i te kakva prava. Imam prava na svašta nešto - počela je ona u jednoh poruci.

Kada joj je Asmin rekao da želi da ostanu u prijateljskim odnosima, ona je i za to imala uslov.

- Možemo biti prijatelji ako ispoštuješ moja prava. Ja sam tek danas saznala svoja prava. Jer sam ja teška glupača koja je htela da ode, a da ne uzme svoja prava. I tek tako otići i pokupiti se za neku pi*ljivu alimentaciju. To tako neće moći. Jer mi ćemo se morati  dogovoriti, ako ćeš ti pristati na ono što ja tražim, ja se neću uprtiti, a ako ne pristaneš,  moja advokatica će naći pravnika gore, a prava mi je pročitala i ganjaćemo se sudski - pretila je ona.

- Ti ako želiš da budeš prijatelj, onda ćeš pristati na moje ono što ja tražim. Jer ja imam i te kako prava, ja sam tu tri godine živela, tu sam rodila dete, sve imam dokazano da živim tu.

Potom je tražila dosta novca kako ne bi ulazila u celu tu priču i tužila ga za alimentaciju.

- Kontaktirala sam advokaticu i rekla mi je kakva imam prava. Ja se tu mogu uprtiti, a ti ćeš odlučiti da li ću se ja tu uprtiti ako me ne isplatiš. Isplata je 20.0000 evra i mesečna alimentacija - čuje se u glasovnoj poruci.

- Ok, ja ću primati 250 evra, ali ti ćeš morati da dokazuješ čije su firme i odakle ti tolika auta i sve ćeš morati da dokazeš. Ganjaćemo se tako - rekla je ona.

Snimak poruka koje je slala Asminu poslušajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, Asmin je izjavio da je za alimentaciju želeo da daje 2.000 evra, ali da mu je Aneli "izvukla" čak 4.000.

(Telegraf.rs)

Video: Video u kojem Aneli plače pored ćerke: "Zašto mama plače? Zato što joj je Stanija uništila brak"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    5. septembar 2023 | 17:45

    Žena lepo kaže da neće biti više sa njim , a da želi svoj deo. Što da ide praznih ruku. Traži 20.000 eura da se ne sude..

  • Ccc

    5. septembar 2023 | 19:38

    Tako i treba,brak je brak, zena hoce svoj neki deo

  • Sta ti je zena

    5. septembar 2023 | 16:44

    Sta reci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA