Aneli Ahmić osuđena zbog transporta 720.000 evra od droge! Ovo su detalji optužnice protiv Asminove bivše

Kako se navodi, "sveukupno je okrivljena Ahmić transportovala 720.000 evra novca od droge, za šta je dobila naknadu od 4.000 evra"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Realno
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Seja

    10. septembar 2023 | 12:32

    ...i ? Sve to ne amnestira ovog njenog bizgova od muza da je lazovcina i manipulator. Tako i izgleda . Crna Stanina na sta i koga je spala! Sada je dotakla dno a da mu to znamo.

  • ime

    10. septembar 2023 | 11:10

    Zena je toliko kontradiktorna. Prvo nije je nikad udario pa Je tukao. Kaze ima 35.000e u torbama posle on nema pas za sta da ga ujede sve je kupovao u istanbulu fals (dakle onda i ona ima fals torbe koje ne vrede nista kampli 35.000). Pitala je ona milena koliko joj kostaju cipele kaze 2000e, ali on ih je u istanbulu platio 100e-dakle cipele onda kostaju 100e i sve na njoj je fals!? Mislim ne moze i jedno i drugo… a uhvatila se stanije kao pijan plota. Kao da se sa stanijom bila u vezi i ona je prevarila!? Nije joj stanija rastutila nista bec taj asmin, on joj je napravio dete i imao nesto sa njom, a staniju nikad nije uzivo videla. Nikad ljubavnica nije kriva i ne moze da otmeNekoga od zene koju taj voli. Ovaj je jurio staniju i sigurno joj nije rekao za ovu aneli. I ne znam sto se sad svi njeni iz porodice bave pljuvanjem stanije?? Jer je to jedini narativ na psnovu koga je ta aneli ikome Zanimljiva i zbog cega je usla u reality! Koga inace briga za nju, izgleda kao neka prljavusa, jeftina i prica tragikomicno!E sad, on Staniji sigurno u americi nije kupovao fals stvari i rolex, kola koja vozi i da su lizing i da su rent kostaju ozbiljno na mesecnom nivou, da li renta stan ili je njegov-nebitno, opet i to se mora platiti-mozda nije milionet, ali tesko da nema bas pas za sta da ga ujede! Dok aneli je zaista neko ko nema nista, sirotinja, sad kad je i sa njim zaratila nece imati od cega da zivi… kao njega nije briga za dete ptisao sa stanijom, a ona ostavila dete na ko zna koliko da bi se povlacilo po reality-ju sa polusvetom (kakav je i ona da se razumemo cak iNizi oblik od ostalih).Na onom snimku iz maja ona se uvija, ozvija, snima kao vidite gde idemo, on namrgpdjen kao da je tu po kazni… iskreno oboje su uzas, ali nista joj ne verujem.

  • Elitna

    10. septembar 2023 | 10:44

    Prava elita

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA