"Govorio je da se raspadam, da ću umreti za 9 meseci": Aneli otkrila poruke koje je navodno dobila od Asmina

 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

"Optuživao me je da imam najgoru bolest na svetu", rekla je Aneli

Već danima ljubitelje Zadruge i rijalitija trese skandal i to nakon što je učesnica Zadruge Elite Aneli Ahmić otkrila kako ju je partner Asmin Durdžić navodno prevario sa Stanijom Dobrojević.

Ona kaže da je jako loše i da je u rijaliti ušla kako bi ispričala svoju priču, a sada je otkrila kako se oseća.

- Nisam dobro, baš zbog ove teme...Ne znam kako ću razgovarati. Tri godine sam bila u braku - počela je ona i otkrila da je Asmin navodno imao razne malverzacije.

- Primetila sam da ima finansijske poteškoće, ali sam bila uz njega tu. Jednu ženu je pokopao sada, uzeo je pare sa računa i otišao je u Majami... On se predstavljao kao milioner, živeo je u tuđoj koži. Ima prijatelje koji imaju milione, voze skupa kola, on se pravi da je on. Oni automobili u kojima smo se slikali, to su sve iznajmljena kola. Ja sam se uvek nadala da će se promeniti. Naravno da sam ga volela, bili smo prava porodica. Ja nikada nisam izlazila, non stop sam bila kod kuće. Nikada me članovi njegove porodice nisu prihvatili, a moji su njega prihvatili - rekla je Aneli.

- U kom momentu i na koji način saznaješ da se on zaljubio i da je u vezi sa Stanijom Dobrojević - pitala ju je voditeljka.

- U tom momentu ja sam osetila da je potres u Duborvniku. Ja sam njemu napisala poruku da dolazim kući i da se bojim, a on meni govori: "Ne možeš se vratiti kada ti želiš" i tako je počela naša svađa. On meni govori da je našao devojku i da ide za Ameriku. Ja u to nisam verovala, kakva devojka, odakle mu pare?! Ja sam svašta prošla u životu i pre njega ali on je mene optuživao da imam najgoru bolest na svetu i da ću umreti za 9 meseci. Najviše me vređao taj dan kada sam otišla u Austriju, a prespavala sam u kolima taj dan. Ni tada nisam verovala da odlazi jer nisam znala sa kojim parama - odgovorila je Aneli i otkrila šta joj je još sve govorio:

- Na najgore, da se raspadam od bolesti, da ima sve nalaze. Ne mogu ni da izgovorim od sramote šta još. Kada sam vozila kući toliko sam bila umorna, pola sate pre dolaska mi je objavljivao statuse na vac apu i slao slovo S. Pitala sam jednog prijatelja da proveri koga sve prati na Instagramu i rekao je da prati Staniju ali nisam povezivala. Tek kada je rekao da ide za Majami sam shvatila da može biti ona. Došla sam kući, on je krenuo za Majami i idalje nisam verovala da je otišao jer mi je slao glasovne poruke iz aviona dok sam ja plakala -rekla je Aneli pa dodala:Govorio je sasvim normalno u tim porukama ali ja tada još njemu nisam rekla da ja znam kod kod koga ide. Shvatila sam da se radi o Staniji kada je stavio stori sa njihovom slikom koji mogu samo ja da vidim. Ne, Stanija je objavila sliku sa njegovom rukom.

Ona tvrdi da Asmin ima još jedno dete koje je ostavio.

- Bio je dobar otac, ali sam uvek znala da neće biti u budućnosti dobar, jer ima sina od 10 godina i nije ga nikada upoznao. Meni je to rekao njegov otac, kada smo se posvađali. Taj sin je u Austriji, ja sam ga nagovarala da ide po to dete, da ću ga ja čuvati. Prvo je rekao da on živi s majkom, nakon par meseci da je u domu i nakon par da je usvojen. Nikada nisam saznala ništa - rekla je Aneli.

Nakon toga Aneli je prišla Miljana Kulić kako bi razgovarala sa njom i utešila je.

- Bila sam trudna, on je bio u zatvoru zbog kazne od 20.000 evra. Ja sam svoj auto prodala i kupila neki drugi da bi on imao da vozi i da radi. Ja sam se porodila, nije mi doneo ni cveće u bolnicu, nismo imali para. Nakon mesec dana od porođaja, on počinje da radi i počinjemo bolje da živimo. Opet je počeo da mulja i da radi. On otvara na druge ljude firme jer ne može na sebe i onda on digne pare iz te firme i sje*e ih sve! Sje**o je ženu koja je sirotinja i kojoj je davao hiljadu evra platu zbog toga što je otvorio na njeno ime - počela je ona.

Aneli veruje da je Asmin slao novac Staniji.

- Ja sam sigurna da joj je poslao par hiljada evra, ali to nisu njegove pare. On je galantan. Austrijski mediji su objavili poternicu njegovu. On je meni rekao da završava sa Austrijom 01.09. - rekla je Aneli.

Podsetimo, Aneli tvrdi da je u braku sa Asminom Durdžićem, ali je on u intervjuu za Telegraf to demantovao.

- Nikad nisam bio u braku, ni verski ni na papiru. Sporna slika u medijima nema veze s verskim venčanjem, u pitanju je nešto skroz drugo. Da je bilo šerijatsko venčanje takođe bi moralo da bude zabeleženo na papiru - rekao nam je on, a ceo intervju možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Video u kojem Aneli plače pored ćerke: "Zašto mama plače? Zato što joj je Stanija uništila brak"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA