Uhvatili smo JK kako rano ujutru napušta luks hotel u Amsterdamu: Nije realno kako izgleda bez trunke šminke

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Za nju je bilo obezbeđeno baš sve, u maniru prave zvezde

Pop diva Jelena Karleuša sinoć se kao specijalni gost revije "Steve Madden" pojavila na Amsterdam Fashion Week-u, a naša ekipa jutros ju je snimila dok je odlazila iz hotela u kom je bila smeštena manje od 24 sata.

Jelena je, kao jedna od najstilizovanijih dama sa Balkana pozvana kao specijalni gost revije, na kojoj je oduševila sve, pa su joj strani influenseri masovno prilazi kako bi se fotografisali sa njom.

Za nju je bilo obezbeđeno baš sve, s obzirom na to da je usred velikih obaveza oko izdavanja albuma i koncerta koji priprema pristala da ode.

Rano jutros naša ekipa "uhvatila" je divu, dok je napuštala luksuzni hotel u kojem je odsela.

Jelena je na sebi ponela crnu haljinu ispod kolena, a preko mantil, dok je na nogama ponela papuče marke "Hermes", a u ruci torbu sa potpisom "Balenciaga".

Bez trunke šminke Jelena je pokazala savršeno negovano lice, kao i to da nije opterećena da uvek bude našminkana, već samo u onim prilikama koje to zahtevaju.

Inače, Karleuša je rano jutros morala da napusti Amsterdam i zaputila se u Švedsku, gde večeras ima nastup u našem najvećem klubu u Skandinaviji.

Podsetimo, sinoć se u Amsterdamu održao Amsterdam Fashion Week, a Jelena Karleuša bila je specijalni gost revije "Steve Madden".

Inače, na ovom eventu su bili neki od najuticajnijih influensera iz celog sveta, a JK je kao i uvek ukrala šou i bila u centru pažnje.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi susret nakon svađe: Aca Lukas nam je otkrio šta je poručio Jeleni Karleuši

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    1. septembar 2023 | 15:57

    Ona je jedna od onih koju ne možemo prepoznati po liku, ali zato joj znamo raspored mladeža na b.lji i plastičnim balonima, a pri tome nas to ni ne zanima.Međutim one baš insistiraju da mi to gledamo, jer su svesne da nemaju baš drugih talenata, pa to opterećenje s.ksom misle da će im doneti zainteresovanost nekih paćenika.Ima tih likova koji plaćaju određene novinare da svaki dan pišu o njima, kako tobože žive luksuznim životom, kako su tražene po svetu...Neka rade one šta hoće, ali nemojte da nam prosipate da su Stanija,Karleuša, Didi Janković, razne "starlete nekakav džet set.

  • Kendimen

    1. septembar 2023 | 12:34

    Ma da, ,,slucajno" ste naisli bas tada, brzinski je snimili, tako da se nista i ne vidi, jos naocari preko pola lica, ajte bre, znamo vec kako izgleda..

  • Гаргамел

    1. septembar 2023 | 12:41

    Знамо како изгледа њена интимна регија али су се неки изненадили како изгледа без шминке 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA