Kako izgleda ova žena! JK stigla u Novi Bečej i napravila totalni kolaps, a zbog brutalne linije padaju vilice

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 26

Jelena se vidno raspoložena pojavila u kratkom šortsu i grudnjaku, crnim ogromnim naočarama koje su prekrivale pola lica i nesvakidašnjim čizmama

Pop diva Jelena Karleuša dve nedelje od objavljivanja prvog, i nedelju nakon objavljivanja drugog večeras je samo jednu pesmu zapevala pred publikom na koncertu u Novom Bečeju, u sklopu "Velikogospojinskih dana".

Jelena se vidno raspoložena pojavila u kratkom šortsu i grudnjaku, crnim ogromnim naočarama koje su prekrivale pola lica i nesvakidašnjim čizmama.

Ono što je bilo gotovo nemoguće ne primetiti, a to je da je Jelena svoju liniju ozbiljno dovela do perfekcije - Karlinbič izgleda nikad brutalnije.

Inače, iako je nedavno objavila čak 18 novih pesama, Karleuša je večeras publici premjerno zapevala samo "Kralybitch".

Kako javlja naša novinarka, iako potpuno nesvakidašnja pesma koju mnogi nisu razumeli u startu izazvala je opšte ludilo na trgu, a zatim je nastavila da niže svoje stare hitove.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natalija

    27. avgust 2023 | 23:52

    Kako je nije sramota da izlazi ovakva? Treba da bude sramota i organizatore sto su je zvali da predstavlja veliku gospoinu. Treba da nam vilica pada od nezaposlenosti i fabrika koje se zatvaraju . Postali smo ruglo, zadnji dan se ceka da se putevi saniraju i trava pokosi, a tisa nam prljava do besvesti, vazno da nam se bazen gradi ne daleko od tise. Pa za tu kartu da bi usao u bazen treba i zaraditi ,a nemas gde, opstinu bole uvo sto ostaju citave porodice na cedilu bez posla Sramota. Jedan ateista je dosao da predstavlja velikogospoinske dane. Sramota, strasno. Jos joj se i novi album zove lucifer. Pa kud ovaj svet ide?! Dizu je u nebesa , da nema struje jadna, ne bi znala ni da peva.

  • Tt

    27. avgust 2023 | 22:18

    Ko je od organizatora osmislio vulgarnosti za Velikogospojinske dane?

  • Vršnjak

    27. avgust 2023 | 21:28

    Malo zastrašujuće, više tužno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA