Bila je "slatka bucka", prozivali su je da mora da smrša, a ona ih je poslušala i sad "ubija" kako izgleda

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

- Uvukla sam stomak, nemam trbušnjake i zabole me - nasmejala je pratioce na Instagramu duhovitim komentarom kojim je stavila do znanja da tu još ima da se radi

Javnosti je poznata kao "slatka bucka u jestivoj haljini", čime je privukla veliku pažnju u Zvezdama Granda.

Mnogi su joj govorili da mora da smrša, trpila je i niz negativnih komentara, a sada ima 20 kilograma manje i ponosno pokazuje svoje telo.

Ivana Bogićević, zvezda Granda, objavila je fotografije u kupaćem i privukla je veliku pažnju, pošto je rešila da svoj fizički izgled "dovede u red".

- Uvukla sam stomak, nemam trbušnjake i zabole me - nasmejala je pratioce na Instagramu duhovitim komentarom kojim je stavila do znanja da tu još ima da se radi.

Inače, Ivana je imala problem sa depresijom i samopouzdanjem. O tome je iskreno govorila.

- Nije to samo zbog kilaže. Iskreno da vam kažem, prošle godine samopouzdanja nisam imala ni malo, ali kad sam došla kod Viki Miljković u tim, Taške i ona potrudili su se da ga povratim. Oni su zaslužni što ga danas imam. Taške me je stavio na stolicu i vikao zato što se bojim svakog ko stane pored mene. I od tad su krenula sva moja ludila - rekla je jednom prilikom Ivana.

Istakla je da vagu drži pored kreveta i da se meri i tri puta dnevno.

- Bila sam u svom svetu, depresiji. Ranije me je pogađalo kad čujem negativan komentar. Smatrala sam sebe nebitnom u ovom poslu, a danas može Jelena Karleuša da stane pored mene, osećaću se kao ona, možda čak i bolje - rekla je jednom prilikom pevačica.


Ivana je 2020. oduševila i Jelenu Karleušu, dok je pop zvezda još bila deo žirija u Zvezdama Granda.

- Čestitam ti na prolasku i na gubitku kilograma! Da zaboraviš zauvek na bombone i mede... - rekla joj je tada Jelena, prisećajući se haljine sa slatkišima koju je Ivana ranije nosila.

- Ja te prepoznala nisam! Koliko je dobro kada žensko smrša, kada vodi računa da ne krka masno... To je kulturno, kada neko smrša lepo, to je super. Bez obzira što nisi moj kandidat, moram da ti kažem da ti se vežbanje isplatilo. Ja do sada, a sedim ovde 5 godina, bolje izvođenje pesme "Upravo ostavljena" nisam čula. Eto - pohvalila ju je Jelena.

Inače, Ivana je bila u timu Ane Bekute.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca pevala na svadbi u Pančevu: Bilo je luksuzno, nisam probala tortu od 180 kg

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA