Šerbedžija na Čolinom koncertu sa 3 ćerke! Ovaj prizor je prava retkost, evo kako izgledaju Mimi, Nina i Vanja

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Glumac je na sebi poneo letnju košulju koja je bila otkopčana do pola grudi i naravno šešir po kojem je prepoznatljiv već dugo godina.

Regionalna zvezda Zdravko Čolić sinoć je posle pet godina održao spektakulrni koncert u krcatoj areni u Puli, na kojem se provodio i slavni glumac Rade Šerbedžija sa ćerkama.

Ekipa Telegrafa pratila je koncert iz Pule, odakle Vam donosimo ekskluzivne snimke Radeta koji se provodio sa sve tri naslednice.

Šerbedžija je na Čolin koncert došao vidno raspoložen, a kako javlja naša novinarka, ni u jednom trenutku se nije moglo primetiti da glumi veliku zvezdu, a svojim ponašanjem je još jednom dokazao zašto u svetu važi za jednog od najvećih sa naših prostora.

Na sebi je poneo letnju košulju koja je bila otkopčana do pola grudi i naravno šešir po kojem je prepoznatljiv već dugo godina.

Ono što je posebno interesantno, ovaj koncert bio je retka prilika da se u javnosti pojavi sa sve tri naslednice koje je dobio u drugom braku sa rediteljkom Lenkom Udovički.

Njih četvoro i još jedan momak zabavljali su se uz Čoline hitove, a detalje pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA