Bora spiskao 15.000 evra za putovanje u Monako, odveo Milicu Kemez: Ona mu u kazinu zaradila 5.000 evra

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Štedeli su dugo, ali nisu želeli da odsedaju u skromnijim hotelima ili privatnim stanovima, već da iskuse život na visokoj nozi", kaže izvor

Bivši rijaliti učesnici Bora Santana i njegova izabranica Milica Kemez trenutno u uživaju u Monaku, a za luksuzno putovanje iskeširali su 15.000 evra.

Naime, Bora i Milica su bili u jednom od najluksuznijih hotela u kom su boravile najveće svetske zvezde, a za sedam dana tamo su potrošili pravo malo bogatstvo.

- Bora i Milica su odavno planirali da odu u Monako i Monte Karlo. Svesni da im za to putovanje treba dosta novca, štedeli su dugo, ali nisu želeli da odsedaju u skromnijim hotelima ili privatnim stanovima, već da iskuse život na visokoj nozi - kaže izvor i dodaje da je Bora Milici ispunjavao sve želje na putovanju.

- Kupio joj je sve što joj se svidelo i što sama sebi nikada nije mogla da priušti. Vodio ju je po najskupljim radnjama svetskih dizajnera, a ona je bila presrećna. Na kraju je uspela i da povrati deo novca koji su spiskali, jer je u kazinu dobila 5.000 evra! Nikada dosad nije se kockala i samo je želela da okuša sreću, ali isplatilo joj se. Uložila je "simboličnih" 200 evra, a zaradila 25 puta više - ispričao je izvor blizak ovom paru, a prenosi Kurir.

Inače, u narednu sezonu "Zadruge" ući će i Bora Santana i Milica Kemez, što je Santana potvrdio na svom Instagram profilu tako što je poneo kačket na kojem piše "Budućnost je ružičasta", uz rečenicu, "Da li ste spremni?".

(Telegraf.rs)

Video: Kakav hit snimak: Nekad su mu bile prateći vokali, posle mnogo godina opet su zapevali zajedno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    23. avgust 2023 | 19:18

    Jao majko moja..da mi je znati kod koga prolaze ovakve nebuloze..nema kuce za sta da ih ujede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA