Supruga Slobe Radanovića sa sinom se našla u potresnoj situaciji: "5 dana nisam mogla to da izbacim iz glave"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 22

"Nisam mogla ni da plivam, ni da se slikam", istakla je ona

Supruga Slobe Radanovića , Jelena veoma je aktivna na Instagramu, gde često iskoristi priliku da podeli neke savete ali i da objavi po koju kritiku.

Naime, ona je otkrila da je sa sinom posetila zoološki vrt, te da je tamo zatekla jedan od najtužnijih prizora koje je videla.

- Mrzim ZOO vrtove, a delfin šou je nešto najtužnije što sam u životu videla, nisam mogla ni da plivam, ni da se slikam, Luka se slikao i pobegli smo odatle... - navela je Jelena, spomenuvši sina.

- 5 dana nisam mogla da izbacim to iz glave. Šta je tamo za aplauz? Šta je tamo zabavno? Delfini koji su ukradeni iz mora i zatvoreni u bazen koji je mali i za čoveka... Svakog dana imaju šou, gladni, depresivni i usmrdeli - dodala je Jelena na Instagramu.

Podsetimo, Jelena je sinoć sa pratiocima podelila i scenu u kojoj su se našli. Niame, auto ispred njih se pokvario, a Sloba je odmah "skočio" u pomoć, te je ona poručila:

- Ako postoji veći car od mog muža nek se javi.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA