Prva žena Vojina Ćetkovića posle mnogo godina uslikana u Srbiji: I dalje je neverovatno lepa

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Pošto je potpuno ispunjena, kako poslovno jer radi u Kulturnom centru Srbije u Parizu, ali i na ljubavnom planu - Nataša retko doalzi u Srbiju

Bivša supruga Vojina Ćetkovića, inače i bivša voditeljka Nataša Milovanović ponovo je posle mnogo godina doputovala u Beograd gde se sinoć provodila u društvu poznatih dama.

Nekadašnja novinarka Trećeg kanala koja je sa glumcem bila u ljubavi od kraja devedesetih do početka dvehiljaditih već godinama radi i živi u Parizu.

Iako se trudila da i u vreme kada su je svi prepoznavali na ulici sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, kao bomba odjeknula je vest u svim medijima o venčanju sa Ćetkovićem 2001. godine. Ispostavila se da je njihova ljubav kratkog daha, te su se posle samo par godina stavili tačku na brak. Nataša se ubrzo odselila u Pariz, gde je dosta radila na svom obrazovanju i otpočela neki potpuno drugačiji život.

Pošto je potpuno ispunjena, kako poslovno jer radi u Kulturnom centru Srbije u Parizu, ali i na ljubavnom planu - Nataša retko doalzi u Srbiju pa je tako sada mnoge iznenadila njena fotografija u društvu popularnih voditeljki Irine Vukotić i Marije Kilibarde.

Naime, Nataša je sa koleginicama Irinom Vukotić i Marijom Kilibardom ostala u bliskim odnosima, te njih tri koriste svaku priliku kako bi uživale u zajednički provedenom vremenu, koje obično protiče u pesmi, veselju izlascima i po kojoj čaši vina.

Ko je pamti još kao voditeljku, složiće se da je za nju vreme poptuno stalo i da se gotovo i ne menja, a kako sada izgleda pogledajte u galeriji.

Inače, veoma retko se oglašava za medije, a u jednom od poslednjih koji je dala 2007. godine rekla je nekoliko reči o svom privatnom životu.

- Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene - rekla je tada Nataša.

(Telegraf.rs)

Video: Ćerkica snimala Slobodu Mićalović, pa izgovorila nežne reči o mami: Divna scena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA