Žena Baneta Trifunovića na godišnjicu braka: "Brojne Nizame nisu imale sreće kao ja"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Tihana i Branislav venčali su se lani u Novom Sadu, na intimnoj ceremoniji u krugu najbližih

Zadarska glumica Tihana Lazović (32) slavi prvu godišnjicu braka sa srpskim kolegom Branislavom Banetom Trifunovićem (45).

Tim povodom je na svojim društvenim mrežama objavila dirljivu objavu.

Ona je uz zajedničku fotografiju sa venčanja sa Banetom istakla koliko je srećna što ga ima, a dotakla se i žrtava stravičnog nasilja od kojih su mnoge, nažalost, završile i tragično.

- Mom čoveku i meni danas je prva godišnjica braka. Moj čovek i ja se puno volimo, masu smejemo, plačemo zajedno kad plačemo, tu smo - ja njemu, on meni, igramo na karte, kauč meni, njemu fotelja pa gledamo filmove, čitamo pa se menjamo za knjige, zaje*ava on mene da sam ovakva, ja njega da je onakav, kuva on jer lepo kuva, ja nešto drugo radim što mi bolje ide, grlimo se svaki dan, al' baš svaki - počela je Tihana.

- Danas ćemo za godišnjicu u 16h otići na Narodni trg u Zadru, za sve Nizame, Ane, Sofije, Jadranke, Sanje, Snežane, Gordane koje nisu imale sreće kao ja, koje su umesto ljubavi, smeha, slobode i poštovanja živele strah, jezu, udarce, sram i poniženje. Femicid se mogao sprečiti. Da su samo institucije radile svoj posao. Nama ne trebaju muškarci koji po trgovima mole za našu čistoću i poslušnost, nama treba država koja će nas zaštititi od nasilnika. Draga regijo, vidimo se u 16h - poručila je lepa Tihana.

Podsjetimo, Tihana i Branislav venčali su se lani u Novom Sadu, na intimnoj ceremoniji u krugu najbližih.

(Telegraf.rs)

Video: Nika Tošić u stilu mame opet odgovorila hejterima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    22. avgust 2023 | 15:11

    Ova našla papučara koji kuva pa sad z........sve nesrećno udate koliko je njoj lepo..........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA