Ivan Marinković prozivao ljude zbog debljine, a sada pokazao obline: "Izvini, nismo te prepoznali"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

Ponovo naišao na osudu

Ivan Marinković Ivan Marinković/Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Učesnik rijalitija Ivan Marinković uživa na letovanju u Egiptu, a svoje pratioce redovno obaveštava kako se provodi.

On je sada pozirao u kupaćem, te pokazao i kakvu liniju poseduje.

Naime, Ivan je kao pravi maneken stao pored ograde, te "spontano" gledao u stranu, a ne sebi je imao samo žuti kupaći.

Jasno je da Ivan ne poseduje liniju iz snova što naravno nikome ni ne duguje da ima, ali njegovi pratioci su mu ovo i te kako zamerili s obzirom na to da je pre par dana prozivao goste hotela na osnovu izgleda, nazivajući ih debelima i kitovima od 200 kilograma, a nije teško zapaziti da ni sam nije savršen.

"Što tako drečava boja kupaćeg?", "Maneken, nismo te prepoznali", "Stegao stomak i opet ništa", bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, on je ležao na ležaljci, pa je odlučio da vidi kako je to kad si sa one druge strane kamere, s obzirom na to da je do sada uvek zarađivao ispred njih, te je snimao jednu srećnu porodicu koja je uživala u bazenu.

- E ovo je najsrećnija porodica koju ste videli. Oni su iz Poljske, neko malo selo je u pitanju - započeo je Marinković, pa krenuo da opisuje:

- Ovaj ovde je "prizetko". Stven Making, ja ga tako zovem. Utripovao da je neki opasan frajer. Ova devojka u sredini je nasukani kit od 20 godina i jedno 200 kilograma, levo je njena majka, a ovaj što pluta kao balvan je debeli otac, vidite mu glavu, pravi paradajz turista, kupa se u majici. Divna porodica, u 6 ujutru zauzmu sve ležaljke da im ništa ne promakne. Paradajz turizam nije umro.

Malo je reći da su ovaj njegov potez svi osudili, a ipak neki smatraju da je Ivan samo želeo da privuče pažnju na ovakav način.

"On priča o porodici, a pojma nema šta je to", "Kako te nije sramota, dno dna", "Zaradio si pare tako što iskoristio malo dete za rijaliti, a sada pričaš o paradajz turistima", "Ti ladno znaš o čemu oni pričaju i kako se kreću, jezivo", "On je na odmoru i prati šta drugi rade, au", samo su neki od oštrih komentara, a bilo je i onih koji tvrde da je ovo njegov prepoznatljiv smisao za humor.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    21. avgust 2023 | 18:55

    Ovo!?!? Nekoga prozivalo???

  • Др

    21. avgust 2023 | 18:45

    Не придавто пажњу телетабису и решена ствар!

  • nibrS

    21. avgust 2023 | 18:43

    Elitni navijač klona iz predgrađa... Prvi red pored Moke, level pro...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA