Isplivala fotka Dalile Dragojević sa mature: Kad je vidite biće vam jasno što su svi ostali zabezeknuti

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

- Prilaze profesori s pitanjem "Dalila gde si ti takva krenula?", a dečaci me brane "Profesore, pa zar nemamo najlepšu vršnjakinju"... - napisala je Dalila jednom prilikom na Fejsbuku

Dalila Dragojević rođena je kao Dalila Mujić, a na početku svoje "karijere" u javnosti predstavljala se kao Dalila Moreno.

Ona je na sebi uradila nekoliko korekcija - nos, usne, s tim što je usta pred ulazak u Zadrugu 5 korigovala i iz njih je izvadila silikon, kako bi vratila prirodniji izgled svom licu.

Međutim, nema sumnje da se i ona, kao i svako, s godinama mnogo promenio, pa je njena fotografija sa mature danas priličan "šok prizor", kako je nazivaju i opisuju na društvenim mrežama.

Dalila je na maturu ponela dugu crnu haljinu, ali sa kristalima preko grudi i intimnog dela, zbog čega su svi ostali potpuno zatečeni.

- Sećam se toga dana kao da je juče bilo. Parkiramo se sa autom, ja izlazim, a svi bez teksta u fazonu "ko je ova"? A u meni onaj najlepši ženski osećaj, onaj osećaj kada si sama sebi lepa i najlepša. U sebi ponavljam "Bože samo da se ne okliznem, da ne padnem pred dušmanima, samo da uđemo u salu što pre". Prilaze profesori s pitanjem "Dalila gde si ti takva krenula?", a dečaci me brane "Profesore, pa zar nemamo najlepšu vršnjakinju"... "Imate", reče profesor, "ali da dođe u ovakvoj haljini pa i nije baš dobro za srce nas starijih koji treba još generacija da ispratimo" - napisala je Dalila jednom prilikom na Fejsbuku.

- Bože, to đačko doba... Sada bih se vratila sa pesmom nazad i išla ponovno u srednju školu sa istim svojim društvom. Jako mnogo su me voleli svi dečaci iz razreda i uvek im je bilo bitno moje mišljenje, em što se tiče njihovih devojčica i izbora, em što se tiče stajlinga... "Kako smo se obukli, je l' valja ovo"? Dok devojčicama i nisam bila miljenica, osim mojoj Maji koja me je uvek volela i trpela sve moje nestašluke i bezobrazluke. A sada ta devojka je prelepa majka jednog malog dečaka i ponovo je osuđena da trpi sve ono što je sa mnom kroz naše školovanje. Mogu vam reći da sam imala najbolji razred na svetu, iako su sada mnogi razbacani po svetu i sa mnogima nisam u kontaktu, ali su oni večno tu u mom srcu koje će ih pamtiti zauvek. Moj najdraži IVm5 - istakla je tada Dragojevićka.

Podsetimo, nju su ranije zvali i "bosanska Paris Hilton".

- Predstavila se kao "Ja sam Dalila Moreno, bosanska Paris Hilton". Već je to veštačko, onda ulazi i on, ona naručuje momka, produkcija je tražila momka. Biva jedan, drugi, treći peti. Ulazi David Dragojević, ona je odlepila na njega. Dečko došao iz Amerike, prelep, prezgodan, ulazi sa kožnim koferima, a ona pati za tim sitnicama, jer to nema. Ona je sve to uočila i kaže mu "Mnogo si lep, je l ti se dopada neka devojka ovde", on kaže "da", ona pita "Jesam li to ja", on kaže "Ne, već Aleksandra Subotić" i tako je sve krenulo. Od tad kreće da napada Davida, pokušavala je da ga ljubi silovito - tvrdila je Vesna Rivas u jednoj emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: Da li je prokletstvo zatvorenog prostora ili slava, novac, pobeda... Oni su rijaliti preljubnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA