Pevač progovorio o poznanstvu sa ubijenom Nizamom: "Bili smo u istom društvu"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ceo region ostao je u šoku nakon ove tragedije

Pevač Maid Hećimović, je pre 10 godina zaludeo Srbiju, kada je izveo numeru Zdravka Čolića "Noć mi te duguje" u "X Faktoru" za Telegraf je otkrio koliko je zapravo poznavao tragično nastardalu ženu iz Gradačca, Nizamu Hećimović.

Naime, on se nakon tragedije oprostio od Nazime veoma potresnom objavom, a sada je poručio:

- Pre 15-ak godina smo igrom slučaja nekoliko puta biti u istom društvu. Sigurno je desetak godina nisam niti video, niti čuo, i mislim da nisam adekvatan da govorim na tu temu, kao neko ko ju je, eto, površno poznavao - rekao nam je on, pa poručio:

- Samo mogu reći za to malo što sam je poznavao da je uvek bila vedra, nasmejana i prijatna, kako sam i napisao na svom Instagram storiju.

Maid je putem svog Instagram storija poručio:

- Draga Nizama, verujem da si na nekom puno lepšem mestu, bez patnje i bola i da si nasmejana i vesela, onakva kakvu sam te ja poznavao - napisao je Maid Hećimović.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović ubio je svoju nevenčanu suprugu, koju je pre toga brutalno pretukao, a sve to prenosio je u lajvu na Instagramu.

Ceo region ostao je u šoku zbog postupaka ovog muškarca, koji je kasnije, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

Društvenim mrežama širi se apel i poziv na protest povodom ove tragedije, jer je nesrećna žena, kako pišu bosanski mediji, pre nemilog događaja prijavljivala nasilje u porodici.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA