Popeli se na krov diskoteke, pa se pogurali! Neverovatan snimak sa Cecinog koncerta u Budvi

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Naša ekipa pratila je koncert, a u jednom trenutku usnimili smo momke koji su se popeli na krov diskoteke, kako bi slušali Cecu

Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je nastupila u najvećoj diskoteci na Balkanu, u Budvi, a zbog ogoromne zainteresovanosti i krcate diskoteke mnogi su ostali bez mogućnosti da uđu - no neki su se snašli i malo rizkovali.

Kako je za naš portal rečeno, ona je sinoć oborila rekord posećenosti koji je, verovali ili ne, držala upravo ona i to još iz 2012. godine.

Diskoteka u kojoj staje 5.000 ljudi u jednom trenutku bila je toliko krcata da je obezbeđenje bilo prinuđeno da zaustavi dalji ulazak unuta zbog čega je mnogo njenih fanova ostalo upravo ispred.

Naša ekipa pratila je koncert, a u jednom trenutku usnimili smo momke koji su se popeli na krov diskoteke, kako bi slušali Cecu.

Njih trojica su sve vreme skakli, igrali, međutim u jednom trentku dvojica su se popela tik uz samo ivicu ograde i rizokovali živote.

Malo su se pogurali, a zatim su se udaljili sa krova diskoteke, a detalje svega pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako izgleda Cecina rodna kuća u Žitorađi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA