"Zašto niko ne kaže šta je Ana nosila u tašni kada ju je policija zaustavila?": Haos u uživo programu

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

- Kako je Ana smela da ostavi decu sa Zvedanom ako je bila zlostavljana - rekla je gledateljka

U emisiji "Narod pita" još uvek su glavna tema Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić.

Naime, jedna gledateljka je odlučila da se uključi u uživo program i otkrije do sada nepoznate detalje.

- Dobro veče javljam se sa područja Požarevca ali ću ostati anonimna. Sve vas pozdravljam! Počela bih od Ane Ćurčić i Aleks! Nijedna nije zaslužila ni prvo ni drugo mesto. Anđela je zaslužila da pobedi jer je bila najpovređenija. Od kad je Ana ušla ja mislim da je 20 posto gledalaca prestalo da gleda -započela je gledateljka.

- Ja moram da vas prekinem i kažem da to nije tačno, statistika je pokazala drugačije - isparavila je Ana.

-Kako je Ana smela da ostavi decu sa Zvedanom ako je bila zlostavljana? Prodali su stan zbog kocke. Radila je na rampi a neka kaže i šta je nosila u tašni kada ju je policija zaustavila. Niko to ne spominje. Ako je volela svoju decu trebalo je stan da sačuva za njih. Što nije čuvala Zvezdanovu majku? I Ja sam imala težak život pa nisam ušla u rijaliti. Ana Ćurčić je pokvarila rijaliti! - bila je izričita gledateljka i završila uključenje.

- Ta situacija se desila u rijalitiju i Ana nije mogla da čeka da on izađe pa da reše. Mislim da nije trebalo sve stvari da iznosi da se ne bi okrenulo protiv nje, zato smo je najviše kritikovali -skočio je u odbranu Peca.

- Ša je takođe prevario ženu pa ona nije ušla, svako bira da li će ući, ko smo mi da odlučujemo o tome! -rekla je voditeljka.

-Moje mišljenje je da je Ana podigla statistiku. Biću pristrastna i reći da je Anđela tada bila zaljubljena u Zvedana a kako će neko da rešava svoj brak to je na njima. To je od osobe do osobe. Ana je htela da uđe i to je njena odluka -rekla je Šarmen.

- Kako komentarišete sukob Ane i Aleks? -pitala je voditeljka.

- Meni je Aleksandra jako draga. Imala je katastrofalne postupke ali hoće da se promeni. Anina i Aleksandrina svađa, to je njihov rivalitet i borba za to prvo mesto. Svađa je krenula pred kraj kada je Ana progovorila o situaciji koja se desila u izolaciji a mislim da ranije nije htela da priča o tome da bi sačuvala Zvezdana od diskvalifikacije i sukoba sa Filipom Carem - zaključio je Peca.

(Telegraf.rs)

Video: "Izgladićemo odnose kad odemo kući": Nadica Ademov izašla iz porodilišta, pa pomenula ćerku i muža

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA