Kačavenda srela Anu Ćurčić u gradu! Otkrila kako je izgledao prvi susret nakon prekida prijateljstva

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Susret je bio neizbežan

Svi su se pitali kada će se desiti taj susret Ane Ćurčić i Milene Kačavende, nekadašnjih prijateljica, a do toga je i došlo.

Naime, "kume" su se sasvim slučajno srele u gradu, a Milena je otkrila i detalje susreta.

- Srele smo se relativno skoro ispred Radničkog, ona je išla u fudbalski klub, ja sam izlazila iz restorana. Dobacila mi je sa 15 metara rastojanja: "Ej, Kačavenda", ja sam joj rekla: "Od kada sam ja za tebe Kačavenda, ti si za mene Ana, a ne Curčić" - rekla je Milena Kačavenda.

- Vratila se, prišla mi, neku smo progovorile, njeno prvo pitanje je bilo: "Kako te nije sramota da me pogledaš u oči". Ja sam se nasmejala, htela sam da joj kažem: "Nije higijenski da mi uzimaš pitanje iz usta"... - dodala je Milena.

- Ona je držala grčevito tablet u kojem sve piše. Ako bude ulazila, moraće da nauči sve iz tog tableta napamet... Ako uđe u "Zadrugu", ja joj šaljem poruku da se dobro naoruža i da nauči sve to iz tableta napamet ako hoće da krene na mene - navela je ona.

- Ukoliko bi Ana ušla u "Zadrugu", nikada joj ne bih prva pružila ruku pomirenja. Nisam prva krenula na nju, bila sam veliki diplomata do sada, ali neću je raskrinkavati u "Zadruzi", ukoliko me ne napadne - rekla je Milena za "Studio B".

(Telegraf.rs)

Video: "Pritisci su bili veliki": Nakon što je Ana Ćurčić oštro demantovala kumu, Kačavenda se oglasila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA