Dalila dobila otkaz na televiziji? Anđela otkrila sve detalje njenog odlaska

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 9

Ono što je posebno zaparalo uši onima koji su slušali Anđelino obraćanje jeste momenat kada je rekla da je Dalila dobila otkaz

Kao bomba je juče odjeknula vest da je Dalila Dragojević dala otkaz na televiziji na kojoj je bila zaposlena. Ipak, već se spekuliše da ona nije dala, već dobila otkaz. 

To je otkrila Anđela Đuričić koja se oglasila na društvenim mrežama i pričala o TikToku i rekla da će ispoštovati zahtev poslodavca i obrisati ovu društvenu mrežu.

Ono što je posebno zaparalo uši onima koji su slušali Anđelino obraćanje jeste momenat kada je rekla da je Dalila dobila otkaz, iako Dragojevićeva tvrdi da ga je sama dala i da je to bila njena odluka koja nema veze sa pravilom za TikTok.

- Sve što ja znam jeste da je Dalila dobila otkaz, znate da je danas naš direktor objavio vezano za TikTok, da ljudi koji "giftuju" i koji rade te mečeve neće moći od 1. septembra više da se bave time jer nije u skladu sa firmom. Tako da to je to, ona je posle toga dobila otkaz, očigledno je izabrala TikTok a ne svoj posao i okej, ja nemam ništa sa tim i mene to ne zanima. To je sve što znam i ne bih više pričala na tu temu, ne bih da se mešam u njihove radne odnose, to nije moja stvar - poručila je Anđela,prenosi Srbija Danas.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Inače, Dalila je juče rekla kako je dala otkaz.

- Obaveštavam sve ljude koji me prate i koji me vole, kao i one što me ne vole, da od danas nisam zaposlena na televiziji. Odlazim u miru. Nije zbog pravila vezanog za Tiktok, kao što se već piše. Druge stvari su u pitanju, ali ako ćemo se voditi storijima, onda neka bude da je zbog toga. Još dugo ćete pratiti Dalilu. Volim vas - napisala je Dragojevićka.

Poznato je da Dalila već duže vreme svakodnevno vodi lajvove i mečeve na popularnoj društvenoj mreži TikTok, od čega dobro zarađuje.

Ipak, kako niko od voditelja i TV lica medija u kojem je radila neće više smeti da koristi profil na TikToku, mnogi su pomislili da je zbog toga otišla.

(Telegraf.rs)

Video: Anđela Đuričić se oglasila povodom tužbe protiv Zvezdana Slavnića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    10. avgust 2023 | 16:59

    Ne bi da se meša a, sve ispričala.. i kaže u sebi..hvlim te Bože što ode...

  • Saska

    10. avgust 2023 | 16:26

    Zivi se isekirasmo oko ,,novokomponovanih voditeljki",od danas gledam samo ANIMAL KANAL!!!

  • Mira

    10. avgust 2023 | 19:33

    I ja bih se opredelila tamo gde je veća lova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA