≫ 

Najbliži čovek Jelene Karleuše objavio važno saopštenje i to 72 sata pre izlaska albuma "Alfa"

 ≫ 

Na Jeleninom starom kanalu neće biti nijedne nove pesme

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Analfa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Duki

    13. avgust 2023 | 11:51

    Zao mi je Jelene kako joj nonstop zabadamo noz u ledja sram da nas bilo mi nevolimo svoje .i mrzimo svoje dokle bre vise ,kriminalci da joj stavljaju barikadu na njen posao .Sram nek je svakog ko to radi

  • Sandra

    10. avgust 2023 | 23:35

    Ljudi, oni toliko prodaju maglu da je to vise too much. Tako se isto najavljivao koncert na Uscu, kao cudo nevidjeno. I stvarno je bilo nevidjeno, ali nevidjeni fail, ja sam otisla iz znatizelje da pravim drugarici drustvo i kartu sam platila na ulici pred koncert 200din, inace na karti je pisalo 0 din, verovatno neke karte koje su bile namenjene kao poklon nekim firmama, organizacijama ili kome vec pa su te karte deljene kojekuda. Koncert je kasnio uzasno, kad je krenulo je bilo ocajno, led ekrani nisu radi, mrtvi piskeli, pola kadra iseceno, mikrofon pucao, pa nije radio, ona je bila u jednom trenutku u suzama, najavivsi da ce sutradan da odrzi besplatan koncert dok sve ne proradi kako treba. Iskreno meni je nje bilo zao. Naroda je bilo onako, nije bilo puno, a cifre o kojima se licitiralo necu ni da komentarisem u smislu koliko je ljudi bilo. Bilo je dosta nas rastrkanih , videlo se da je saka jada skupljena samo da se nekako napravi neka "guzva". Ona zaista godinama prodaje maglu. I to je uredu, ali sve ima svoj rok trajanja. Znam ja da je marketing najvaznija stvar u ovim situacijama ali i taj marekting mora da se opravda. Ona godinama nista nije izdala, neozbiljno pristupa celoj prici zvanoj pevacica. Da bi bio pevacica moras da pevas i da imas sta da pevas. A ne skini se u gace i kresti pesme od pre 20 godina. Mislim i u cirkus ides da gledas majmune i lavove i mecke ali ako idea na neki nastup i koncert, ocekujes da neko ipak nesto PEVA!

  • ....

    10. avgust 2023 | 21:25

    Evo sav drhtim hahaha, ko će izdržati 72 sata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA