Hit! Željko Mitrović predstavio Srbu, ovo Srbija još nije videla

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

On je predstavio i drugog od 20 digitalno-avatarskih novinara informativne redakcije

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović juče je najavio još jedan novi medijski projekat, koji će nositi naziv "Glavna TV".

Željko Mitrović je pratiocima na instagramu juče predstavio prvog od 20 digitalno-avatarskih novinara informativne redakcije, a koja će voditi program pod imenom “Važne vesti” , njeno ime je Srbijanka N.

Danas, on je predstavio i drugog od 20 digitalno-avatarskih novinara informativne redakcije, koji će, takođe, voditi program pod imenom Srba.

- Juče sam predstavio Srbijanku, a danas ću Srbu, muškog digitalnog-avatar novinara, koji će uredjivati i voditi “Važne vesti” na mom novom tv kanalu “Glavna tv” koji puštam u septembru u Srbiji, Bih i Cg! Kao zagrevanje pred početak rada kanala “Glavna tv” Srba i njegove “Važne vesti” preneli su moj autorski tekst pod naslovom “Progres ne sme da stane” - napisao je vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

(Telegraf.rs)

Video: "Kad ne možeš da ih pobediš, ti im se pridrži": Snimci ludog provoda Željka Mitrovića na letovanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA