"Miljana je gađala Mariju pikslom, reagovala je policija!" Bebica izneo skandalozne detalje iz kuće Kulića

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

"Desilo se da više nismo zajedno, to je konačno i definitivno sa moje strane", rekao je Bebica

Miljana KulićNenad Macanović Bebica već danima su u svađi, a svoja prepucavanja vode javno.

Sve je počelo kada je njena majka Marija Kulić optužila bivšeg zeta da su mu pozajmile 10.000 evra za autobus, koje nema nameru da im vrati.

Sada je odlučio da progovori o svemu šta se desilo i rekao da je definitivno završio sa njima.

- Desilo se da više nismo zajedno, to je konačno i definitivno sa moje strane. Ja sam siguran, a nisam siguran za Miljanu, pošto još uvek ima poziva, pretnji. Pa se javi, pita "šta radiš", pa opet preti - počeo je on i dodao:

- Do pre mesec dana nam je bilo lepo. Poslednjih mesec dana, kada je krenula priča oko Elite, Zole... Počeli su problemi i svađe. Ja nisam planiran za Zadrugu, ne ulazim. Imam nešto drugo, radim. To je njen najveći problem, da li ću da uđem - kaže Bebica.

On je onda spomenuo i 10.000 evra koje su mu navodno dali da kupi autobus kojim bi vozio ture do Grčke.

- Generalno, od toga ništa nije tačno. Od samog početka naše veze su Kulići bili prema meni kakva je Miljana. Kada je ona sa mnom super, oni su dobri, kad ima problem sa mniom, najgori su. Lepi Mića mi je rekao: "do trenutka kad im budeš odgovarao, bićeš najbolji". Ja nemam nikakve veze s tim parama. Miljana je htela da uloži pare u posao, slučajno smo videli da se prodaje vozilo. Ja sam ih spojio sa tim čovekom. Marija se čula s njim, tražila, dogovarala, ja sam bio posrednik. Rekao sam im da moraju da otvore firmu, pa su hteli to da urade na Anino ime, njihovu ćerku. Ja sam završio sve te papire. a to nije ni otvoreno. Tu je počeo probelm. Kažu: "neće Ana na svoje ime, daj da otvorimo na tvoje". Ja kažem "ne može to tek tako". Nisam hteo da otvore na mene firmu - kaže on za Informer TV i dodaje:

- Prošlo je tu neko vreme, 20 dana, čovek je zvao da pita šta se dešava, ne radi, ne vozi, u gubitku je. Da bi oni posle mesec dana rekli: "mi to nećemo, da se vrate pare". Ja im kažem: "zovite čoveka, on ima svoje gubitke, plaća to što ne radi". Tu je nastao problem - kaže Bebica.

Kaže i da se Miljana mnogo kocka, te da su se tukle i zvale policiju.

- Marija ima problem s njom jer ide da se kocka. Kad nema pare, proda telefon, sat. Mariju je gađala šoljom, pikslom, polila je kafom, samo zbog kazina. Dolazila im je i policija - kaže on.

Bebica otkriva da je sada mnogo srećniji.

- Odlično živim, rasterećen sam, nemam tenziju, stres.  Oni svi žive od Miljanine zarade, i ja sam do pre 10 dana. Posle Kulića je potrebna rehabilitacija - završio je on.

(Telegraf.rs)

Video: Ivan Marinković video sina Željka koga ima sa Miljanom: Marija i ona ih sa osmehom gledale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA