Hrvatski pevač špijunirao devojku Zdravka Čolića dok se tuširala: "Tada sam pao i slomio ruku"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Došao je kod nas sa svojom devojkom Jasnom, plesačicom iz "Lokica, koja je super izgledala", rekao je Boris

Zdravko Čolić bio je najveći zavodnik na regionalnoj javnoj sceni, a i danas na ženski pol ima uticaj, što se može zaključiti po publici na njegovim koncertima. 

Svojevremeno je bio toliko neodoljiv da je na njegov šarm, kako se šuškalo, pala i čuvena Frida, brineta iz švedske supergrupe "ABBA".

Kada je o domaćim lepoticama reč, pre nego što se oženio, Čola je bio u vezi sa plesačicom iz nekad popularnih "Lokica", Jasnom Dulić.

Kako je sam pevač jednom priznao, ona mu je bila prva zvanična devojka. Zabavljali su se četiri godine.

Jednom prilikom se Čolin kolega Boris Novković prisetio da je Jasna "super izgledala". Niko nije mogao da joj odoli, pa ni on.

- Zdravka Čolića poznajem od malih nogu, često smo zajedno letovali na Šolti, ostrvu preko puta Splita, gde je moj otac imao bazu. Sarađivao je sa mnogim zvezdama, ali ja nikad nisam obraćao pažnju na te pevače. Sedamdesetih, kada sam imao 12 godina, sa Čolom sam imao jedan incident koji i dan-danas prepričavam - ispričao je Novković jednom prilikom i objasnio o čemu je reč.

- Došao je kod nas sa svojom devojkom Jasnom, plesačicom iz "Lokica, koja je super izgledala. Krišom sam se popeo na zidić zgrade kako bih kroz mali prozor špijunirao i gledao kako se ona tušira. Tada sam pao, slomio ruku i završio u bolnici. Čola se smejao, šta da kaže jednom klincu. Oprostio mi je to - ispričao je Novković, prenosi Hello.

(Telegraf.ts)

Video: Čola oduševio sve: Deca i fanovi usplahireno se slikali i uzimali autograme od legende

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA