Miljani stigla slika pretučenog Zole: U toku emisije pokazala šok kadrove, pa otkrila pozadinu priče

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Misli da je sve lažirao

Miljana Kulić Miljana Kulić / Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Rijaliti zvezda Miljana Kulić gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita", gde je iznela gotovo sve detalje odnosa sa Lazarem Čolićem Zolom.

Njih dvoje su imali sukob uživo, nakon čega je Kulićeva rešila da mu "zapuši usta", pa je u kameru pokazala fotografiju pretučenog Zole.

Kako je izjavila, fotografija je stigla od nepoznatog čoveka, ali je sve, po njenom mišljenju, prevara. Misli da Čolić glumi žrtvu u narodu, kako bi se pripremio za sedmu sezonu Zadruge.

- Ne mogu da verujem da se nisam ni javio, a već sam toliki aplauz dobio. Mnoge stvari koje se večeras pričaju nisu istinite. Miljana laže. Ovog puta želim bez tenzije i svađe da je zamolim da me ne zove između 150 i 200 puta dnevno svaki dan. Dva ili tri puta sam se javio, nema potrebe za tim. Mislim da je priča između nas dvoje gotova. Mi nismo dobri jedno po drugo, jednostavno pokušavam da izbegnem narednu emisiju sa tobom, sada kažem da ne želim da dođem, plašim se, ne daj Bože, da posustanem u nekim stvarima, tako da je bolje da ide svako na svoju stranu. Blokiram je na svim brojevima, ali ona uvek nađe način - ispričao je Zola.

- Drži se toga, i nemoj da posustaneš da uđeš u rijaliti, ako nećeš da dođeš u emisiju - poručila mu je Miljana.

- Ivana, moram da ti pokažem šta mi je poslao čovek. Rekao mi je Zola tukli su ga na jednom nastupu, našminka se i isfolira - pokazala je Miljana voditeljki Ivani Šopić, a zatim i svim gledaocima.

- Kada mi je poslao da su ga tukli zbog novca, Miljana Kulić je otišla iz Crne Gore, napustila sve i kako da ne kažu ljudi da sam luda - ispričala je Kuljićeva, a sve pogledajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Nije znao da ga snimaju: Evo kako se Ivan Marinković ponaša prema malom Željku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA