Proslavio se u seriji Ranjeni orao, pa postao sveštenik: Nedavno ga je Sloboda Mićalović posetila u manastiru

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Glumac je odmah po završetku fakulteta krenuo da se bavi glumom koju je diplomirao, pojavio se u seriji "Ranjeni orao"

Ranjeni orao Printskrin: Youtube

Bivši glumac Igor Ilić koji je javnosti postao poznat nakon serije "Ranjeni orao", gde je glumio sa kolegama iz svoje klase, međutim nakon te uloge potpuno se povukao i zamonašio.

Igora je davne 1999. godine zajedno sa Slobodom Mićalović, Katarinom Radivojević, Anom Franić, Nenadom Maričićem, Marija Vicković, Branislavom Tomaševićem, Zoranom Bečić, Milošem Vlakulinom, Milošem Anđelkovićem I Miodragom Fišekovićem završio "FDU".

Glumac je odmah po završetku fakulteta krenuo da se bavi glumom koju je diplomirao, pojavio se u seriji "Ranjeni orao" u kojoj su bile i njegove kolege sa klase, a onda se desio preokret.

Naime, Igor se tada okrenuo veri i Bogu i postao je sveštenik Srpske pravoslavne crkve.

Iako se dugo o njemu nije znalo ništa u svetu glume, Sloboda Mićalović, je pre nekoliko meseci posetila svog prijatelja, koji služi u manastiru Ćelije, koji pripada Eparhiji valjevskoj Srpske pravoslavne crkve.

Sloboda Mićalović Printskrin: Instagram/sloboda_micalovic_official

- Manastir Ćelije i moj bivši klasić, sada otac Igor Ilić - napisala je umetnica ispod fotografije koju je tada objavila na društvenoj mreži Instagram.

Inače, otac Igor Ilić, zajedno sa episkopom Ilarionom (svetovnog imena Rastko Lupulović) održao je opelo profesoru Bajčetiću 2018. godine na Novom groblju.

(Telegraf.rs)

Video: "Biće još jedna velika televizijska serija": Sloboda Mićalović o svojim ulogama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA