Uslikali smo Daru Džokić u javnosti posle dužeg vremena: Ima 67. godina, a izgleda neverovatno

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ona je nekoliko dana odmarala na crnogorskom primorju, a krajem jula prekinula je odmor i vratila se u Beograd verovatno zbog poslovnih obaveza

Dara Džokić Dara Džokić / Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Dara Džokić jedna je od voljenijih među domaćom publikom, ali je, osim u seriji "Radio Mileva", retko gde možemo videti. U javnosti pogotovo.

Iako ima punih 67 godina Dara još uvek naporno radi, a ovog leta našla je vreme i za mali predah, te smo je nedavno "uhvatili" na aerodromu u Tivtu.

Ona je nekoliko dana odmarala na crnogorskom primorju, a krajem jula prekinula je odmor i vratila se u Beograd verovatno zbog poslovnih obaveza.

Da joj godinu ne mogu ništa uverila se i naša ekipa koja ju je fotografisala, jer Dara izgleda sigurno deceniju mlađe - a takvog je i duha.

Uslikali smo je u kaficu dok je sa drugaricom ispijala piće, čekajući svoj let za Srbiju. Sve vreme dok je sedela, osmeh skidala nije, a koliko je kulturna ispričao nam je i konobar.

- Baš je jedna divna i ljubazna žena, nikada ne bih rekao da je glumica i neko sa javne scene. Kulturna je i veoma daraželjiva kada je bakšiš u pitanju - rekao nam je konobar u kafiću.

(Telegraf.rs)

Video: Neverovatno i Jovan Memedović kupuje u prodavnici kao običan čovek

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA