Mitrović otkrio kako je nastao format "Elita" i šta mu je bila inspiracija: Pokazao kako teku finalne pripreme

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Za manje od mesec dana počeće sedma sezona rijalitija "Zadruga"

Željko Mitrović Željko Mitrović/Printskrin: Instagram/zeljkomitrovic

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, letnji odmor provodi u Francuskoj, sa suprugom Milicom.

Nakon Sen Tropea i Monte Karla, Mitrovići su otišli u Kan, kako bi odmorili od ludih žurki koje su posećivali prethodnih dana.

Sunčano jutro Veliki šef je iskoristio kako bi se provozao skejtom, a sve to je snimio dronom i podelio na svom Instagram profilu.

- Konačno malo mira i slobode u Kanu! Istina je da sam morao malo da poranim, da dohakam dj-ejevima i partijanerima, jer za razliku od mene, oni sad sovaju sve u šesnaest, pa rekoh da iskoristim tu njihovu "malu nepažnju"! Skejt je dozvoljen u Kanu i sad mogu lepo i na miru da još jednom pročitam Orsonovu 1984-u, jer mi je ta beskonačna višeslojnost i velika inspiracija za moj novi format "Elita" - napisao je Željko Mitrović i time otkrio šta mu je inspiracija za predstojeću sedmu sezonu rijalitija "Zadruga" koja nosi poseban naziv "Elita".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Inače, "1984" je priča o čoveku koji dovodi u pitanje sistem koji održava njegovo futurističko, ali i distopijsko društvo i haos koji brzo nastaje kada se prepusti svojoj prirodnoj radoznalosti i želji da bude slobodan.

Podsetimo, Zadruga"elita" počeće sa emitovanjem 2. septembra na Pink televiziji.

Za sad su potvrđena dva takmičara -Milena Kačavenda, kuma drugoplasirane učesnice Zadruge 6 Ane Ćurčić i voditelj Marko Đedović.

Preostali takmičari još uvek nisu poznati, ali verujemo da produkcija čuva ozbiljne rijaliti igrače i prava iznenađenja za publiku.

(Telegraf.rs)

Video: Željko MItrović doživeo nervni slom na plaži: A razlog je njegov pas

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA